reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dziewczyny jeśli chodzi o przyspieszenie porodu to polecam... Urząd Skarbowy :szok::szok::szok::-Dwłaśnie z niego wróciłam i muszę przyznać że ta wizyta przysporzyła mi porządnych skurczy:eek:

Idę odpocząć. Pa

gosia*** nie wiem czy wczoraj pisalam o problemach z ubezpieczeniem-w szpitalu okzalo sie ze nie mam ubezpieczenie bo jestem ubezpieczona z mezem a ponoc on od 9 lipca juz nie pracuje w wojsku bo skonczyla mu sie umowa.tyle nerwow ze myslalam ze komus cos zrobie,po czym dzis musielismy isc do ubezpieczenia i wyjasnic gdzie okazalo sie ze juz wszystko w porzadku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:idioci.sami robia problemy i przy tym ludzi stresuja,wiec dobrze cie rozumiem bo znajac wszystkie urzedy i to nie tylko te w polsce to potrafia umilic czlowiekowi zycie i bardzo skutecznie podniesc adrenaline:tak:

dziewczyny, chciałam nadrobić i przeczytać wszytsko co napisałyście od soboty, ale te strony się mnożą!!
Będę więc wracała jakby co do starych wątków:-p

- urzędy to powodują skurcze nie ylko u ciężarnych, więc przyszłe mamusie powinny być zwolnione z jakichkolwiek kontaktów z paniami i panami urzędnikami:tak:

- seks a przyspieszenie porodu:confused: 50/50, albo przyspieszy albo nie;-)

- Gratulacje dla pierwszej mamy:-):happy::happy2:

SYSKA - Gratulacje :)

ja bym chciala urodzic synka 26 lipca, 26 sie urodzilam, wzielam slub i dziecko w ten dzien tez moze wyskoczyc hehe

dziewczynki podajcie email bo nie mam jak wyslac ksiazek :) napisalam juz do was na priv :)

Czarnulka super urodziny masz dzień po mnie:-);-) ale u mnie to raczej marne szanse, zeby sie mała jutro na świecie pojawiła, coraz częsciej mi sie wydaje, ze jeszcze troche pochodze z brzuchem:sorry2:
A co do urządów to ja sie tam nawet nie wybieram, bo zawsze mnie cos trafia jak musze do, któregos iść:angry::angry:

Ja cały czas liczę na tę najbliższa pełnię:rofl2::happy2:

heheheh ale napisałam urządów zamiast urzędów:-D:-D ale tak mnie jakos śpiaczka ogarnia więc pewnie dlatego.Chyba sie zdrzemne, bo i tak cos tu cichutko:-) dzisiaj niskie ciśnienie to pewnie wiekszośc z Was odpoczywa:-)

reklama
Do góry