reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Janbor ja też licze na najbliższą pełnie księżyca :tak: zwłaszcza ze przedostatni termin z usg to 29 lipiec takze pełnia 30 lipca i kto wie co sie może wydarzyć :szok::-D:rofl2::crazy:

reklama
Ja mam termin akurat na następna pełnię :-) ale przyznam szczerze, że pierwszy raz o tym słyszę i nawet nie wiem czy moje córy rodziły sie przy pełni czy nie :baffled:

Raabit 3400 to całkiem w normie, a przecież dlatego Syska miała mieć cc, bo dzidzia za duża do niej.

Ale fajnie, to juz dwie rozpakowane, kto teraz?? :-)
A swoją drogą to został tylko tydzień lipca, więc nieźle się trzymamy.

U mnie nieco spokojniej, tylko straciłam zupełnie apetyt i czasem mnie tak boli wszystko na dole, jak Elis.

Naur to chyba coś pokręciłam z osobami :szok: myślałam, ze to Syska pisała ze jej maluch jest mały? hmmmm mam już mętlik w głowie hihihi :-D

Nie to Kasia, Sylwia i ja między innymi tak pisałyśmy. Ale mi też się co nieco tu myli czasem, bo dużo nas tu a i problemów niemało.

Antylopka mamy tak samo termin :szok: nie zauwazylam :zawstydzona/y:
dla mnie by bylo super jakby ta pelnia cos dala:tak: mam juz dosc:angry:
Moja mama mowi ciagle ze urodze 1 sierpnia tak jak jej mama sie urodzila:eek:
Moze cos bedzie ?
Ciekawe na które z nas zadziala:-D

dzisiaj juz mnie taka desperacja dopadla ze patrze jakie sa oznaki bliskiego porodu i jak go przyspieszyc:sick: Ciagle mam nadzieje ze urodze na dniach i nie bede sie meczyc jeszcze 2 tyg.
Jakby moj kochany byl w Polsce to bym cos pokombinowala :tak:
ale i tak nie ma szans z takim samopoczuciem:no:

reklama
Do góry