reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

to ja tak samo pieliszki mam Pampers a kosmetyki wszystkie Nivea i chusteczki do pupci tez i koniecznie sobie kupie te nawilzajace do twarzy w rossmanie tylko jak sie troszke ochłodzi bo na razie to w ogole nie wychodze z domu w obawie przed upałami:szok::-:)no:

A rady doswiadczonych mamus sa rzeczywiscie pomocne w sumie to bez nich ciezko by nam wszystkim pierworódkom było;-)

reklama
Raabit faktycznie to doskonały pomysł z tymi chusteczkami! :tak:Ja biorę jeszcze wodę mineralną w sprayu do twarzy właśnie, też dobrze chłodzi i orzeźwia.
Nie pomyślałam wcześniej, bo Julkę w lutym rodziłam i był śnieg do kolan, hihi..razcej o ciepłych skarpetach myślałam.:rofl2:

Gosia to powodzenia jutro u lekarza! :-) Ty się jeszcze nie rozdwajaj, bo ciut za wcześnie :no:

Kasia dobrze, że mała zdrowa. Niech siedzi sobie spokojnie!

Zaraz spałaszuję zimnego arbuzika na kolację...mniaaam:happy2:

Hej dziewczyny !!!
Dawno mnie nie bylo...;-)
mam pytanko:
gdzie moge dostac majtki poporodowe z siatki ?? u mnie w aptekach sa tylko te zwykle:wściekła/y::no::angry:
I ile tego bedzie mi potrzebne na ok. 3 dni ??:unsure:

Kobitki nie wiem czy powinnam o tym pisac , ale tak mna trzepie po tym ze podziele sie , otoz wychodzilismy z Carlo z domu i nagle slysze krzyk, lamet przerazajacy, jakby ktos kogos ze skory obdzieral, potem, jakby dom sie zawalil, wyszlam na balkon i slucham, a to nasi sasiedzi, mlode malzenstwo z Wenezueli, maja dziewczynke 6 lat i chlopca okolo2 lat-sliczne dzieci. Oni zawsze mi sie mili wydawali, szczegolnie ona, zawsze usmiechnieta.Trzaskanie okropne tam bylo, wyszlam na balkon z przerazeniem, do tego ona tak okropnie krzyczala, wydaje mi sie ze musial sie strasznie nad nia znecac fizycznie, piszczala!!Potem wyleciala na balkon i krzyczala zebym zadzwonila na policje bo on ja zabije!! I wciagnal ja do domu za wlosy Okropne!!!! Te dzieciaczki plakaly i wolaly "MAMA"! Policja przyszla i zabrali go do samochodu, do teraz jest spokoj, odpukac.A jeszcze w tamto lato bylismy kiedys u nich na grilu, kochajaca sie para.......nie umiem tego zrozumiec.

Do tego bylismy u dentysty z moim Carlo bo go ciagle zab boli, i wiecie co sie okazalo?? jakis stomatolog zostwil wiertlo u niego w dziasle, pod korzeniem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, wiertlo albo kawalek wiertla, dentysta powiedzial ze w jego 20- letniej karierze jeszcze czegos takiego nie widzial. no i cieli mojego biedaka, testuje na nim dzisiaj moj nowy instynkt opiekunczy

Co za dzien....ufffffff

Madeline
zazdroszcze ci. Dzidzia juz niedlugo w ramionach mamusi, cudownie:tak: Podziel sie wrazeniami. I pokaz swoja slodziutka kruszynke:tak:

Hej Myszka!!

Naur
, arbuzika?????????????? tez bym zjadla!!, mam kiwi i banana tylko, cos czuje ze jutro wybiore sie (powolnymi kroczkami) po tego owocka:rofl2:

Kobity ja nie wiem czy nie powinnismy pojsc do tej dziewczyny i zaproponowac pomoc?, jak radzicie? ona ma tam juz kogos, siostre albo kolezanke, bo widzialam, ale moze skoro zawolalismy policje i wszystko widzielismy to powinnismy do niej pojsc z taka propozycja??

Ola co za sytuacja! nie zazdroszcze! jeszcze Ty w ciąży napewno biedna sie bardzo zdenerwowałaś :-( ja poszłabym do niej i spytała czy moze w czymś pomóc! w końcu widzieliście całą sytuacje, wiec i tak już jesteście w to zamieszani :szok:
A z tym dentystą! :szok::szok::szok: normalnie nie moge uwierzyć! co za partacz! :wściekła/y: i jeszce płaci sie za to kupe kasy! :no::wściekła/y::szok: dobrze, że już wszystko jest ok i teraz może być juz tylko lepiej! :tak:

Jejku Ola,rzeczywiscie przerażająca sytuacja,moze idz i zapytaj czy może jakos moglabys pomoc,biedne dzieciaczki,skoro są świadkami takich sytuacji,okropność:-(

reklama
Elis ja takie majtki z siateczki wielorazowe kupiłam w hurtowni art. dla dzieci! :tak: ale byłam dzisiaj w tesco i na dziale dziecięcym przy pieluchach też widziałam takie majtki :tak: dlatego myśle, że nie powinnaś mieć problemu z ich dostaniem ;-)
a poza tym na allegro jest ich cała masa :-D

Do góry