reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Raabit to wiertlo ktore mial w dziasle to z dziecinstwa jeszcze, tak sobie dorastal z metalem , gdyby to sie teraz przytrafilo odrazu zlozylibysmy reklamacje, rany!!:wściekła/y:

reklama
Ola od dzieciństwa? matko boska tyle lat z tym chodził? :szok::wściekła/y::no::angry: zabiłabym dentyste gdyby coś takiego zrobił mojemu dziecku :szok::wściekła/y::szok:

Ja tez!

a co najdziwniejsze to moj C. nie przypomina sobie nic co by moglo to spowodowac:confused: jakis "dentysta specjalista":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ola co za dzień!:szok:
Ja bym poszła do kobiety biednej, zapytać ot tak czy nie pomóc jakoś i czy już ok :tak:
A z tym wiertłem to kuriozalna sprawa :wściekła/y::szok::eek::confused::shocked2:Jak tak można zrobić??
I pomysleć, że On tyle lat z tym chodził!! Opiekuj się biedakiem :tak:
A po arbuzika to może sama nie idź, bo to ciężkie dziadostwo!

Zmykam sie położyć, bom znużona jakoś. A moja szalona małolata tak mi gra na narządach wewnętrznych, że oszaleję :rofl2::confused2::crazy:Boli mnie krok i pęcherz i cipka, a potem wypina się pupskiem i piętami pod same żebra:eek:
Papa!

Twoj opis sposobu poruszania sie malenstwa Naur bardzo mi mojego przypomina:surprised:, najbardziej to te zebra, a od niedawna pepek.

Po arbuza pojde bo koles mi zawsze wykrawa 1/4 :tak:, bo inaczej to napewno nie dzwignelabym takiego kolosa :no: ("ciezkie dziadostwo"-hehe)

Jutro pojdziemy pogadac z sasiadka - biedna, i te kruszynki struchlane.

Dobranoc kobietki

Napisz Ola,jak sie czegoś dowiesz,mam nadzieje,ze ten łajdak posiedzi troche i szybko nie wróci...
Naur,moja córa tak nieraz uciska,ze mam wrażenie,ze zaraz zobaczę jej głowke miedzy nogami:-D,a krocze mnie cały czas boli...brrrr. .Dobrej nocy

A moje maleństwo jest ostatnio baaaardzo mało aktywne :szok: juz sama nie wiem dlaczego?:confused: może coś kombinuje żeby sie prawidłowo obrócić? :tak::-D

Najchętniej poszłabym juz spać ale nie moge zasnąć :wściekła/y:

reklama
Do góry