reklama
Elis tutaj tez są gatki:
HINDIANKA - Sklep dla mam i niemowl�t: odzie� ci��owa, ubranka, odzie� niemowl�ca, ci��a
HINDIANKA - Sklep dla mam i niemowl�t: odzie� ci��owa, ubranka, odzie� niemowl�ca, ci��a
Ola co za dzień!
Ja bym poszła do kobiety biednej, zapytać ot tak czy nie pomóc jakoś i czy już ok
A z tym wiertłem to kuriozalna sprawa Jak tak można zrobić??
I pomysleć, że On tyle lat z tym chodził!! Opiekuj się biedakiem
A po arbuzika to może sama nie idź, bo to ciężkie dziadostwo!
Zmykam sie położyć, bom znużona jakoś. A moja szalona małolata tak mi gra na narządach wewnętrznych, że oszaleję Boli mnie krok i pęcherz i cipka, a potem wypina się pupskiem i piętami pod same żebra
Papa!
Ja bym poszła do kobiety biednej, zapytać ot tak czy nie pomóc jakoś i czy już ok
A z tym wiertłem to kuriozalna sprawa Jak tak można zrobić??
I pomysleć, że On tyle lat z tym chodził!! Opiekuj się biedakiem
A po arbuzika to może sama nie idź, bo to ciężkie dziadostwo!
Zmykam sie położyć, bom znużona jakoś. A moja szalona małolata tak mi gra na narządach wewnętrznych, że oszaleję Boli mnie krok i pęcherz i cipka, a potem wypina się pupskiem i piętami pod same żebra
Papa!
Luxik
:)
Twoj opis sposobu poruszania sie malenstwa Naur bardzo mi mojego przypomina, najbardziej to te zebra, a od niedawna pepek.
Po arbuza pojde bo koles mi zawsze wykrawa 1/4 , bo inaczej to napewno nie dzwignelabym takiego kolosa ("ciezkie dziadostwo"-hehe)
Jutro pojdziemy pogadac z sasiadka - biedna, i te kruszynki struchlane.
Dobranoc kobietki
Po arbuza pojde bo koles mi zawsze wykrawa 1/4 , bo inaczej to napewno nie dzwignelabym takiego kolosa ("ciezkie dziadostwo"-hehe)
Jutro pojdziemy pogadac z sasiadka - biedna, i te kruszynki struchlane.
Dobranoc kobietki
Napisz Ola,jak sie czegoś dowiesz,mam nadzieje,ze ten łajdak posiedzi troche i szybko nie wróci...
Naur,moja córa tak nieraz uciska,ze mam wrażenie,ze zaraz zobaczę jej głowke miedzy nogami,a krocze mnie cały czas boli...brrrr. .Dobrej nocy
Naur,moja córa tak nieraz uciska,ze mam wrażenie,ze zaraz zobaczę jej głowke miedzy nogami,a krocze mnie cały czas boli...brrrr. .Dobrej nocy
reklama
Podziel się: