reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Syska mam dokładnie to samo :-( nawet jeśli walcze ze swoim organizmem w ciągu dnia zeby nie spać to i tak to nic nie daje :wściekła/y:czy śpie w ciągu dnia czy nie spie to i tak wieczorem mam problem z zaśnięciem :no:
Jestem zła bo to ostatnie nasze chwile kiedy możemy sie spokojnie wyspać :szok: a ja zamiast spać oglądam tv i męcze sie :angry:

reklama
Madeline trzymam mocno kciuki! żeby było lekko, łatwo i przyjemnie :tak::-);-)

A więc nadeszła wiekopomna chwila ;-) i pierwsze sierpniowe maleństwo urodzi sie 17 lipca :-D gratuluje świeżo upieczonej mamusi i maluszkowi :-D żeby Maddox chował sie zdrowo :tak: buziaczki

oj widzę Raabit, że ty też rano wstajesz. W sumie przy tych upałach rano jest jeszcze najznośniej. Zaraz zbieram Weronikę na spacer , bo my już po śniadanku.

Szkoda , że nie mieszkam nad morzem , równo rok temu byliśmy w Ustce i takie poranne spacery plażą do tej pory miło wspominam. Ech marzenia. Dużo bym dała, żeby teraz też tak móc od rana po plaży.

Magda no niestety nie moge spać :wściekła/y: zasnęłam po 2 w nocy obudziłam sie przed 6 rano :wściekła/y: ledwo żyje :-( też zaraz wychodze, bo jeszcze nie ma strasznego skwaru :tak: a nad morzem faktycznie jest super ;-)

witajcie dziewczyny- jestem nowa na tym forum postanowiłam na niego wejsc poniewaz tak jak wiekszosc z was mam termin porodu na sierpnia dokładnie na 18 stego a pozatym jak tak wspominacie o tych nie przespanych nocach to mi lepiej bo juz myslałam ze jestem sama:szok::szok: oj te koncowki są najgorsze pozdrawiam was serdecznie i zazdroszcze tego pieknego dnia bo w anglii cały czas pada:sick::sick:

Cześć Mamusie!
Madeline
trzymam mocno kciuki! napewno wszystko bedzie dobrze!
jejku jak ja by chciała juz trzymac małego jak Ty!super!
Ola tak sobie poczytałam ja tez bym poszła i zapytał czy moze w czymś pomóc, jejku te dzieciaczki w środku takiej awantury brak mi słów,
Naur zrobiłaś mi apetyt na arbuza posprzatam domek i ide...:-D
Witam nowe mamusie!
Pinka masz termin na 18tego ja mam na 17tego ciekawe która pierwsza!
Raabit ja mam straszne problemy ze spaniem atarm sie w dzień niespać ale nieradze sobie ze sobą jak sią niepołoże w ciągu dnia a w nocy niemoge spać.

Byłam z moją mamą w aptece zaopatrzyć się w kosmtyki i poleciłam mi(farmacełtka też jej młodą mamą): sól fizjologiczną do oczu i noska, bepanthen dla maluszków i na brodawki, olejek do kąpieli Linomag, kalium hypermanganicum dla nas do podmywania troche barwi wode ale trzeba sie tym podmywać dobrze goi zaczerwienienia i krocze, Leko saszedki z gazikami jałowymi na pępuszek, aspirator do noska(niegruszka), herbatkę z kopru plantex na kolki, tantum rosa dla nas, może wam sie to przyda.
Miłego dnia i może troche mniej upalnego!:-)

reklama
Ależ dużo nowych mamusiek, super :-)
Ola z tym wiertłem to moja siostra miała tak samo. W tym roku własnie nasz dentysta jej to wyciągał z kanału. Strasznie dużo zapłaciła i wizyt też sporo miała, bo nie chciało wyjść i jakimiś dziwnymi metodami "rozbijał" narzędzie.
Ja też mam smaka cały czas na arbuza, ale mam nieprzyjemne odczucia jak go zjem. Dziwne to jakieś, bo po większości rzeczy już od dwóch tygodni mam taki niesmak w buzi :-(. Już sama nie wiem co mam jeść, bo nic mi nie pasuje
Pinka - nie ma co zazdrości tej pogody. Ja np chłodek i deszczyk wolałam :-D, teraz jestem spuchnięta jak bania

Do góry