Kobitki nie wiem czy powinnam o tym pisac , ale tak mna trzepie po tym ze podziele sie , otoz wychodzilismy z Carlo z domu i nagle slysze krzyk, lamet przerazajacy, jakby ktos kogos ze skory obdzieral, potem, jakby dom sie zawalil, wyszlam na balkon i slucham, a to nasi sasiedzi, mlode malzenstwo z Wenezueli, maja dziewczynke 6 lat i chlopca okolo2 lat-sliczne dzieci. Oni zawsze mi sie mili wydawali, szczegolnie ona, zawsze usmiechnieta.Trzaskanie okropne tam bylo, wyszlam na balkon z
przerazeniem, do tego ona tak okropnie krzyczala, wydaje mi sie ze musial sie strasznie nad nia znecac fizycznie, piszczala!!Potem wyleciala na balkon i krzyczala zebym zadzwonila na policje bo on ja zabije!! I wciagnal ja do domu za wlosy
Okropne!!!! Te dzieciaczki plakaly i wolaly "MAMA"! Policja przyszla i zabrali go do samochodu, do teraz jest spokoj, odpukac.A jeszcze w tamto lato bylismy kiedys u nich na grilu, kochajaca sie para.......nie umiem tego zrozumiec.
Do tego bylismy u dentysty z moim Carlo bo go ciagle zab boli, i wiecie co sie okazalo?? jakis stomatolog zostwil wiertlo u niego w dziasle, pod korzeniem
, wiertlo albo kawalek wiertla, dentysta powiedzial ze w jego 20- letniej karierze jeszcze czegos takiego nie widzial. no i cieli mojego biedaka, testuje na nim dzisiaj moj nowy instynkt opiekunczy
Co za dzien....ufffffff
Madeline zazdroszcze ci. Dzidzia juz niedlugo w ramionach mamusi, cudownie
Podziel sie wrazeniami. I pokaz swoja slodziutka kruszynke
Hej
Myszka!!
Naur, arbuzika?????????????? tez bym zjadla!!, mam kiwi i banana tylko, cos czuje ze jutro wybiore sie (powolnymi kroczkami) po tego owocka