reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

to ja tak samo pieliszki mam Pampers a kosmetyki wszystkie Nivea i chusteczki do pupci tez i koniecznie sobie kupie te nawilzajace do twarzy w rossmanie tylko jak sie troszke ochłodzi bo na razie to w ogole nie wychodze z domu w obawie przed upałami:szok::-:)no:

A rady doswiadczonych mamus sa rzeczywiscie pomocne w sumie to bez nich ciezko by nam wszystkim pierworódkom było;-)

reklama
Raabit faktycznie to doskonały pomysł z tymi chusteczkami! :tak:Ja biorę jeszcze wodę mineralną w sprayu do twarzy właśnie, też dobrze chłodzi i orzeźwia.
Nie pomyślałam wcześniej, bo Julkę w lutym rodziłam i był śnieg do kolan, hihi..razcej o ciepłych skarpetach myślałam.:rofl2:

Gosia to powodzenia jutro u lekarza! :-) Ty się jeszcze nie rozdwajaj, bo ciut za wcześnie :no:

Kasia dobrze, że mała zdrowa. Niech siedzi sobie spokojnie!

Zaraz spałaszuję zimnego arbuzika na kolację...mniaaam:happy2:

Hej dziewczyny !!!
Dawno mnie nie bylo...;-)
mam pytanko:
gdzie moge dostac majtki poporodowe z siatki ?? u mnie w aptekach sa tylko te zwykle:wściekła/y::no::angry:
I ile tego bedzie mi potrzebne na ok. 3 dni ??:unsure:

Kobitki nie wiem czy powinnam o tym pisac , ale tak mna trzepie po tym ze podziele sie , otoz wychodzilismy z Carlo z domu i nagle slysze krzyk, lamet przerazajacy, jakby ktos kogos ze skory obdzieral, potem, jakby dom sie zawalil, wyszlam na balkon i slucham, a to nasi sasiedzi, mlode malzenstwo z Wenezueli, maja dziewczynke 6 lat i chlopca okolo2 lat-sliczne dzieci. Oni zawsze mi sie mili wydawali, szczegolnie ona, zawsze usmiechnieta.Trzaskanie okropne tam bylo, wyszlam na balkon z przerazeniem, do tego ona tak okropnie krzyczala, wydaje mi sie ze musial sie strasznie nad nia znecac fizycznie, piszczala!!Potem wyleciala na balkon i krzyczala zebym zadzwonila na policje bo on ja zabije!! I wciagnal ja do domu za wlosy Okropne!!!! Te dzieciaczki plakaly i wolaly "MAMA"! Policja przyszla i zabrali go do samochodu, do teraz jest spokoj, odpukac.A jeszcze w tamto lato bylismy kiedys u nich na grilu, kochajaca sie para.......nie umiem tego zrozumiec.

Do tego bylismy u dentysty z moim Carlo bo go ciagle zab boli, i wiecie co sie okazalo?? jakis stomatolog zostwil wiertlo u niego w dziasle, pod korzeniem :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, wiertlo albo kawalek wiertla, dentysta powiedzial ze w jego 20- letniej karierze jeszcze czegos takiego nie widzial. no i cieli mojego biedaka, testuje na nim dzisiaj moj nowy instynkt opiekunczy

Co za dzien....ufffffff

Madeline
zazdroszcze ci. Dzidzia juz niedlugo w ramionach mamusi, cudownie:tak: Podziel sie wrazeniami. I pokaz swoja slodziutka kruszynke:tak:

Hej Myszka!!

Naur
, arbuzika?????????????? tez bym zjadla!!, mam kiwi i banana tylko, cos czuje ze jutro wybiore sie (powolnymi kroczkami) po tego owocka:rofl2:

Kobity ja nie wiem czy nie powinnismy pojsc do tej dziewczyny i zaproponowac pomoc?, jak radzicie? ona ma tam juz kogos, siostre albo kolezanke, bo widzialam, ale moze skoro zawolalismy policje i wszystko widzielismy to powinnismy do niej pojsc z taka propozycja??

Ola co za sytuacja! nie zazdroszcze! jeszcze Ty w ciąży napewno biedna sie bardzo zdenerwowałaś :-( ja poszłabym do niej i spytała czy moze w czymś pomóc! w końcu widzieliście całą sytuacje, wiec i tak już jesteście w to zamieszani :szok:
A z tym dentystą! :szok::szok::szok: normalnie nie moge uwierzyć! co za partacz! :wściekła/y: i jeszce płaci sie za to kupe kasy! :no::wściekła/y::szok: dobrze, że już wszystko jest ok i teraz może być juz tylko lepiej! :tak:

Jejku Ola,rzeczywiscie przerażająca sytuacja,moze idz i zapytaj czy może jakos moglabys pomoc,biedne dzieciaczki,skoro są świadkami takich sytuacji,okropność:-(

reklama
Elis ja takie majtki z siateczki wielorazowe kupiłam w hurtowni art. dla dzieci! :tak: ale byłam dzisiaj w tesco i na dziale dziecięcym przy pieluchach też widziałam takie majtki :tak: dlatego myśle, że nie powinnaś mieć problemu z ich dostaniem ;-)
a poza tym na allegro jest ich cała masa :-D

Do góry