reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Dolegliwości jak zwykle ból brzucha:szok::eek:ból krzyży:baffled: skurcze jakieś tam mam ale nic regularnego:no:no i coś nowego...ból piersi:szok::szok::szok:straszny ból:shocked2::confused::sorry2:

Któraś pisała o bólach krzyżowych przy porodzie:confused:miałam takie przy pierwszym:szok:są gorsze od tych zwykłych ale da się przeżyć:tak::eek:

reklama
No więc pozostaje tylko się pożegnać :tak: życzę spokojnej nocki:-D:-D:-D Wam i sobie hihi:-palbo nocki owocnej jeśli któraś miałaby rodzić:szok::-D:-D

Moja przyjaciółka też ma na imię Ola,fajny zbieg okolicznosći,ale to nie zmienia faktu ze ci współczuje:-(
Gosia mnie tez czasem bola piersi,taki dziwny ból,i nie brodawek,ale szybko mija:tak:

Raabit dzieki za slowa otuchy;-). Ja mi sie uda to napewno dam znac, tylko nie wiem czy jeszcze wtedy bedzie mialy czas na zagladanie do forum;-). Teraz to juz naprawde zmykam spac. W ciazy wprawdzie nie jestem, ale za to musze sie wysypiac i regenerowac organizm, zeby moj przyszly dzidzius byl zdrowy.

Witam w niedzielny poranek :-)
Noc minęła w miare spokojnie i nadal jestem 2w1 :tak: po godz.10 do szpitala i zobaczymy jak ocenia gin?:confused: czy jeszcze długo utrzymam sie w dwupaku ;-)

Życze miłego, spokojnego i bezbolesnego dnia :-):-p

Cześć mamusie!
Ja tez melduje 2 w 1, juz dawno sie tak niewyspałam jak dzis tylko 1 w wc nomalnie rekord. No i nieboli jeszcze odpukac i lzej mi sie o wiele oddycha. Zaraz zmykam jeszcze sobie poleżeć.:-)

Raabit to trzymam kciuki za udana wizyte ja ide w srode.

Czy to prawda ze przed porodem dzieciaczki sa mniej ruchliwe?mój od wczoraj jakis spokojny mam nadzieje ze to dobrze licze ruchy i jest ok.
Kira jak nocka i jak u pozostałych mam?

Miłego dnia jesli sie nieodezwe!!!!:-D

Ja też 2w1. Nocka, uff dobrze ,że już się skończyła.
Ja w poniedziałek do szpitala do gina na badanie, no chyba , że zaczne rodzic wcześniej, ale nie wydaje mi się to pawdopodobne. Ogólnie lipa wielka. Mieliśmy (przynajmniej jeszcze rok temu tak planowaliśmy) iśc 11.08 na wesele naszych znajomych, ale nic z tego raczej nie wyjdzie więc Piotrek smutny, bo to jego bliski kolega od dawien dawna. Proponowałam mu , żeby sam poszedł , ale nie chce. No i już ponad tydzień mówi do brzucha:"wyjdz już". Dzidzia nie chce go słuchac.

Witam:-) A ja się czuje tak , jak po ciężkich robotach: ból krzyża i mięśni. I hmmmmmm mam całą bieliznę mokrą, a nie wiem co to jest. Nie mocz ( bezbarwne), nie wody ( za mało), może jakiś wodnisty śluz:szok:

reklama
Do góry