reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej
Melduje sie tylko na chwile, nadal 2 w 1.
Może noc coś dziś przyniesie bo widze ze chyba wszystkie 2 w 1.
Fifi ja tez zycze Ci slicznego zdrowego dzidziusia.
Sylwia ja jak wspomne moje dwie kreski na tescie to smiac mi sie z siebie chce, bardzo chcieliśmy i chcemy tego dzidziusia ale jak zobaczyłam dwie kreski to śmiałam sie i płakałam odrazu:-D
Raabit trzymam kciuki za wizyte u gina!!!
To kto następny? ja zgłaszam sie na ochotnika choc ból brzucha troche mi minał pewnie sobie jeszcze pochodze.;-)
Zycze Wam dobrej nocy, bezbolesnej no i lekkich porodów jakby któraś dzidzia sie zdecydowała jeszcze dziś w nocy:rofl2::-D

witajcie
ja też nadal 2w1 ale czuję się fatalnie dlatego też nie piszę często - mam silne bóle podbrzusza, szczególnie z lewej strony jakbym miała okres dostać a do tego mała strasznie mi się rozpycha że aż cały brzuch mnie boli nie mówiąc już o tym jak mi faluje :-D. do tego skurcze i to na dodatek krzyżowe - okropność - jeśli to zapowiedź porodu przy skurczach krzyżowych to sama sobie współczuję - przy pierwszym miałam jedynie brzuszne które są do wytrzymania - a przy krzyżowych masz wrażenie ze kręgosłup pęka :-(. na szczęście mój lekarz już wrócił z urlopu i w poniedziałek idziemy do szpitala na szczegółowe badania co tam w brzuszku słychać - prawdę powiedziawszy jestem już zmęczona i mogłabym juz rodzić jeżeli z małą jest ok i jeśli waga jest odpowiednia :tak:
pozdrawiam Was wszystkie i dobrej nocy życzę

faktycznie cos dzisiaj cicho.:eek:
mnie strasznie kręgosłup boli,juz nie wiem czy mam siedziec czy lezec czy co. a mała ma czkawke. :sorry2:a ja tez zadnych skurczow nie odczuwam,wcale nie czuje ze mam rodzic w tym miesiącu:sorry2:

ciekawe jak tam rozdwojone mamusie,szkoda ze tak mało piszą.ciekawe kiedy Naur i Mongea wyjda ze szpitala.:confused:

Raabit staraliscie sie pol roku?Swietnie, bardzo ci gratuluje, ale radosc:tak:
Magda-sierpien tez mam w poniedzialek wizyte:tak:, zycze tobie i sobie samych najlepszych wiadomosci

Cicho tu dzis:sorry2:, wszystkie to zauwazylysmy, czasami i tak musi byc, pewnie przygotowujemy sie intensywnie do przywitania z maluchami:tak:, sprzatanko, spanko, leniuchowanie, wcinanie czego sie da:baffled:, itp.

A ja zapomnialam wam sie podzielic ze smutno mi dzis bo moja najlepsza przyjaciola wyszla dzis za maz , wlasnie bawi sie na weselu, plakalysmy ze mnie tam nie bedzie.Wychowywalysmy sie razem od malego:-:)-(, no coz, tak wyszlo, tylko szkoda naprawde , bo to tylko raz w zyciu:-(

Faktycznie Ola,smutne to:-(powinnaś być ze swoją przyjaciółką w takim dniu:tak:ale nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli,niestety.
A co do dzisiejszej pustki na BB to jak wzięły sie wszystkie za porządki to pewnie padły:-Dja tez jestem zmęczona i uciekam:tak:Życzę wszystkim sierpnióweczkom spokojnej,bezbolesnej i przespanej nocki:tak::-)a w razie intensywnej akcjii;-)lekkich i szybkich porodów:tak:I oczywiście do zobaczenia raniutko:-) :happy:

reklama
Do góry