reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej
Melduje sie tylko na chwile, nadal 2 w 1.
Może noc coś dziś przyniesie bo widze ze chyba wszystkie 2 w 1.
Fifi ja tez zycze Ci slicznego zdrowego dzidziusia.
Sylwia ja jak wspomne moje dwie kreski na tescie to smiac mi sie z siebie chce, bardzo chcieliśmy i chcemy tego dzidziusia ale jak zobaczyłam dwie kreski to śmiałam sie i płakałam odrazu:-D
Raabit trzymam kciuki za wizyte u gina!!!
To kto następny? ja zgłaszam sie na ochotnika choc ból brzucha troche mi minał pewnie sobie jeszcze pochodze.;-)
Zycze Wam dobrej nocy, bezbolesnej no i lekkich porodów jakby któraś dzidzia sie zdecydowała jeszcze dziś w nocy:rofl2::-D

witajcie
ja też nadal 2w1 ale czuję się fatalnie dlatego też nie piszę często - mam silne bóle podbrzusza, szczególnie z lewej strony jakbym miała okres dostać a do tego mała strasznie mi się rozpycha że aż cały brzuch mnie boli nie mówiąc już o tym jak mi faluje :-D. do tego skurcze i to na dodatek krzyżowe - okropność - jeśli to zapowiedź porodu przy skurczach krzyżowych to sama sobie współczuję - przy pierwszym miałam jedynie brzuszne które są do wytrzymania - a przy krzyżowych masz wrażenie ze kręgosłup pęka :-(. na szczęście mój lekarz już wrócił z urlopu i w poniedziałek idziemy do szpitala na szczegółowe badania co tam w brzuszku słychać - prawdę powiedziawszy jestem już zmęczona i mogłabym juz rodzić jeżeli z małą jest ok i jeśli waga jest odpowiednia :tak:
pozdrawiam Was wszystkie i dobrej nocy życzę

faktycznie cos dzisiaj cicho.:eek:
mnie strasznie kręgosłup boli,juz nie wiem czy mam siedziec czy lezec czy co. a mała ma czkawke. :sorry2:a ja tez zadnych skurczow nie odczuwam,wcale nie czuje ze mam rodzic w tym miesiącu:sorry2:

ciekawe jak tam rozdwojone mamusie,szkoda ze tak mało piszą.ciekawe kiedy Naur i Mongea wyjda ze szpitala.:confused:

Raabit staraliscie sie pol roku?Swietnie, bardzo ci gratuluje, ale radosc:tak:
Magda-sierpien tez mam w poniedzialek wizyte:tak:, zycze tobie i sobie samych najlepszych wiadomosci

Cicho tu dzis:sorry2:, wszystkie to zauwazylysmy, czasami i tak musi byc, pewnie przygotowujemy sie intensywnie do przywitania z maluchami:tak:, sprzatanko, spanko, leniuchowanie, wcinanie czego sie da:baffled:, itp.

A ja zapomnialam wam sie podzielic ze smutno mi dzis bo moja najlepsza przyjaciola wyszla dzis za maz , wlasnie bawi sie na weselu, plakalysmy ze mnie tam nie bedzie.Wychowywalysmy sie razem od malego:-:)-(, no coz, tak wyszlo, tylko szkoda naprawde , bo to tylko raz w zyciu:-(

Faktycznie Ola,smutne to:-(powinnaś być ze swoją przyjaciółką w takim dniu:tak:ale nie zawsze jest tak jak bysmy chcieli,niestety.
A co do dzisiejszej pustki na BB to jak wzięły sie wszystkie za porządki to pewnie padły:-Dja tez jestem zmęczona i uciekam:tak:Życzę wszystkim sierpnióweczkom spokojnej,bezbolesnej i przespanej nocki:tak::-)a w razie intensywnej akcjii;-)lekkich i szybkich porodów:tak:I oczywiście do zobaczenia raniutko:-) :happy:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry