reklama
Witam wszystkie mamusie ja również 2w1 nocka byłaby super gdyby mnie zgaga nie dopadła.A dzisiaj tradycyjnie bół krzyża.Mam pytanie czy was terz strasznie bolą kolana przy wstawaniu lub siadaniu?? Mnie już takie bóle męczą 2 tydzień:-( a tak pozatym maluszek jakiś spokojny dzisiaj, wypiąl tylko pupcie i chyba tak mu wygodnie:-)
Antylopka
Potrojna mamuska
hello:-)
Dziśiaj jak na mnie to wcześnie się pojawiam Wyprawiłam męża do pracy (niestety:-() i teraz z kawka i laptopikiem klikam w łóżeczku
breeze - mnie kolana nie bolą. Może "są zmęczone", przecież noszą dodatkowy ciężar. Obrzęki też masz? Pamiętaj, że jak wstajesz, to stopniowo. Nie zrywaj się od razu na równe nogi. Ja czasami tak wyskoczę, a potem mi się w głowie kręci...:sick:
Najlepiej, jak najpierw przekulniesz się na bok, nogi ugniesz w kolanach, spóścisz z łóżka i dopiero podpierając się ręką usiądziesz na łóżku.
Czy noc przyniosła jakiegoś maluszka?
Dziśiaj jak na mnie to wcześnie się pojawiam Wyprawiłam męża do pracy (niestety:-() i teraz z kawka i laptopikiem klikam w łóżeczku
breeze - mnie kolana nie bolą. Może "są zmęczone", przecież noszą dodatkowy ciężar. Obrzęki też masz? Pamiętaj, że jak wstajesz, to stopniowo. Nie zrywaj się od razu na równe nogi. Ja czasami tak wyskoczę, a potem mi się w głowie kręci...:sick:
Najlepiej, jak najpierw przekulniesz się na bok, nogi ugniesz w kolanach, spóścisz z łóżka i dopiero podpierając się ręką usiądziesz na łóżku.
Czy noc przyniosła jakiegoś maluszka?
Antylopka
Potrojna mamuska
Claudi - z niecierpliwością czekamy na relację z Twojego porodu Oraz na wszelkie nowinki o Twoim synku (jak ma na imię? przepraszamk, ale ja w ogóle nie pamiętam jak Wasze skarby się zwą)
Natalka - to zależy od lekarza. Na pewno są symptomy przepowiadające, jednak bardziej bym się trzymała trybu przypuszczającego, niż pewnika, że się urodzi np, w ciągu trzech dni. Organizm kobiety każdy inny!! Póki co nie mam żadnych objawów, bóli, nic, nic, nic! A może się okazać, że urodzę szybciej, niż niektóre zmagające się z trudnymi dolegliwościami...
Natalka - to zależy od lekarza. Na pewno są symptomy przepowiadające, jednak bardziej bym się trzymała trybu przypuszczającego, niż pewnika, że się urodzi np, w ciągu trzech dni. Organizm kobiety każdy inny!! Póki co nie mam żadnych objawów, bóli, nic, nic, nic! A może się okazać, że urodzę szybciej, niż niektóre zmagające się z trudnymi dolegliwościami...
Zawsze tak wstaje, każdy ruch sprawia ból w podbrzuszu a raczej ból macicy, nawet przekręcanie w nocy na drugi bok jest bolesne,już nie wspomne o chodzeniu ale co zrobić maluszek jest coraz niżej, myśl że niedługo przytule swojego synka odejmuje wszelkie dolegliwości:-)
Gosia***
Fanka BB :)
natalka wydaje mi się że lekarz tylko w przybliżeniu moze określić takie cośchociaż nieraz im się udaje
A mnie dziś boli cały kręgosłupdrętwieje mi nawetale pewnie maluszek gdzieś uciska...
A gdzie Kira???
raabit daj znać jak po wizycie
A mnie dziś boli cały kręgosłupdrętwieje mi nawetale pewnie maluszek gdzieś uciska...
A gdzie Kira???
raabit daj znać jak po wizycie
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Wiecie co , od ok miesiąca obserwuje przez okno taki oto obrazek: chłopczyk(ok 2 lat) i "kochający" dziadek. Chłopczyk ma zabawkę: samochód na akumulatorki, do którego mały wsiada i jedzie. Mamprzed oknem parking. Dziadzio z wnukiem " bawi się"Dziecko jak dziecko- troche pojeżdzi, rozgląda sie, wychodzi bo uwage przyciąga coś innego. A ten pieprzony facet na siłe wsadza malucha do samochodu zeby jeździł. Przed chwilą zrobił do 4 razy. Maluch dał za wygraną. Jechał z główką obróconą w tył, dziadek prowadził kierownice.................
Antylopka
Potrojna mamuska
a wiecie coś jak Naur i córcia się czują?
Antylopka
Potrojna mamuska
dziadek kupił sobie zabawkę sobie, nie wnuczkowi...
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
dzięki dziewczyny ja mam nadzeje ze sprawdza sie jego przypuszczenia i ze nieprzenosze,
Sylwia a ten dziadek to chyba spełnia swoje marzenia z dziecinstwa
Gosiu pewnie maluszek gdzies Cie uciska ja jak kłade sie na bok to musze pod brzuch poduszke bo niemoge wytrzymac najgorzej jak byłam na ktg to niemogłam wytrzymać na boku
Claudia czekamy na relacje z porodu i napisz jak wrazenia z pierwszych wspólnych chwil w domku z maluszkiem.
Raabit czekamy na relacje z wizyty u gina
Sylwia a ten dziadek to chyba spełnia swoje marzenia z dziecinstwa
Gosiu pewnie maluszek gdzies Cie uciska ja jak kłade sie na bok to musze pod brzuch poduszke bo niemoge wytrzymac najgorzej jak byłam na ktg to niemogłam wytrzymać na boku
Claudia czekamy na relacje z porodu i napisz jak wrazenia z pierwszych wspólnych chwil w domku z maluszkiem.
Raabit czekamy na relacje z wizyty u gina
Podziel się: