reklama
Hej dziewuszki :-)
własnie wróciliśmy od znajomych i dosłownie padam ze zmęczenia :-( brzuch boli i chyba sie zaraz położe to moze troche mi przejdzie
Widze że na razie żadna nie urodziła no ale dzień sie jeszcze nie skończył hihihi ;-)
własnie wróciliśmy od znajomych i dosłownie padam ze zmęczenia :-( brzuch boli i chyba sie zaraz położe to moze troche mi przejdzie
Widze że na razie żadna nie urodziła no ale dzień sie jeszcze nie skończył hihihi ;-)
Luxik
:)
Kurcze juz widzialam pare razy taki suwaczek u pare kobitek jak u fifi trixibell, i ja nie wiem , moze jestem jakas nietego, zle widze , ale powiedzcie mi dziewczynki co robia te kroliczki ?? fifi trixibell tylko sie nie obrazaj;-),zreszta duzo kobit taki ma.
Ola ja tam sie nie znam ale jak na moje oko to jest suwaczek, który wskazuje dzień cyklu jeśli ktoś sie stara o dzidziusia a króliczki pewnie sie kochają
Dziwie sie tylko co robi osoba na naszym wątku skoro nie jest w ciąży? hmmmm myslałam, że jest osobny dział dla starających sie
Dziwie sie tylko co robi osoba na naszym wątku skoro nie jest w ciąży? hmmmm myslałam, że jest osobny dział dla starających sie
Ola ja tylko myślałam, ze skoro fifi ma tylko 10 postów moze nie wie że jest duży dział dla starajacych sie ale skoro nam kibicuje to bardzo miło z jej strony a przy okazji będzie wiedziała co ją niedługo czeka
jeśli stara sie o maluszka to mocno trzymam za nią kciuki bo sama starałam sie pół roku i wiem jaki to stres :-(
Fifi trzymaj sie dzielnie i jak sie uda to od razu sie pochwal
jeśli stara sie o maluszka to mocno trzymam za nią kciuki bo sama starałam sie pół roku i wiem jaki to stres :-(
Fifi trzymaj sie dzielnie i jak sie uda to od razu sie pochwal
reklama
Podziel się: