reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej dziewuszki :-)
własnie wróciliśmy od znajomych i dosłownie padam ze zmęczenia :-( brzuch boli i chyba sie zaraz położe to moze troche mi przejdzie :tak:
Widze że na razie żadna nie urodziła :tak: no ale dzień sie jeszcze nie skończył hihihi ;-)

A tak wogóle to prawie cały dzień mnie nie było na forum i myslałam, ze będe miała przynajmniej godzine czytania żeby wszystko nadrobić a widze, że tu straszna cisza i pustki :szok: aż dziwnie :baffled:

Kurcze juz widzialam pare razy taki suwaczek u pare kobitek jak u fifi trixibell, i ja nie wiem , moze jestem jakas nietego, zle widze , ale powiedzcie mi dziewczynki co robia te kroliczki ??:confused::confused: fifi trixibell tylko sie nie obrazaj;-),zreszta duzo kobit taki ma.

I dodam jeszcze ze ide dokonczyc pucowac lazienke, bo mi tescie wpadli z bez zapowiedzenia :)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i robote rozgrzebana zostawilismy.....@#¼#½#@@

Ola ja tam sie nie znam ale jak na moje oko to jest suwaczek, który wskazuje dzień cyklu jeśli ktoś sie stara o dzidziusia :tak: a króliczki pewnie sie kochają :-D

Dziwie sie tylko co robi osoba na naszym wątku skoro nie jest w ciąży? hmmmm myslałam, że jest osobny dział dla starających sie :tak:

Raabit te kroliczki sie kochaja na bank:cool2:, a fifi trixibell nam pewnie kibicuje:confused:, milo.Zycze ci cudownego dzidziusia fifi trixibell. Uda sie:tak:.

Ola ja tylko myślałam, ze skoro fifi ma tylko 10 postów moze nie wie że jest duży dział dla starajacych sie :tak: ale skoro nam kibicuje to bardzo miło z jej strony a przy okazji będzie wiedziała co ją niedługo czeka :tak:
jeśli stara sie o maluszka to mocno trzymam za nią kciuki bo sama starałam sie pół roku i wiem jaki to stres :-(
Fifi trzymaj sie dzielnie i jak sie uda to od razu sie pochwal :tak:

reklama
Do góry