reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

A to jeszcze pare foteczek mojego słodziaka
s5000129mw8.jpg

s5000107xo1.jpg

s5000112vz1.jpg

s5000111cq6.jpg

Oki ciatki na dzis koniec ja ide spac pozdrawiam raz jeszcze...
Aaaa i ile mam zaległosci do przeczytania to masakra!!!!!:);-);-);-)

reklama
Madeline ale jesteś dzielna :tak:jak przeczytałam opis twojego porodu to aż mi łzy poleciały :tak: jak ja bym już chicała trzymać swój skarb w ramionach :tak: ale musze jeszcze troszke poczekać :-(
Czekamy na dalsze relacje! chociaz wiem, że teraz to masz bardzo mało czasu na siedzenie przed komputerem :no:
Życze duuuuuuuuuuuuużo zdrówka Tobie i maluszkowi, który tak słodko wygląda na zdjęciach, ze mam ochote go schrupać :tak::-p:laugh2:

Jaki sliczny!!:-Dtaki drobniutki...też starsznie ci zazdroszcze..taka kruszynka juz z tobą;-)powodzenia i duzo zdrówka...a zdjecia poprostu super!!!!tez bedziemy pstrykać:-)
pozdrawiam

Wybieram sie zaraz na KTG i pomylsalam ,ze zajze tak z ranka zobaczyc co u sierpnioweczek slychac, a tu prosze, relacja Madeline na ktora tak dlugo czekamy:-)

Madeline dzielna mamusiu, nameczylas sie troche, a jednak to prawda ze o bolu sie zapomina, hehe. Swietnie to opisalas, a z ta polozna szkotka to cie rozumiem, ja tez sie tego boje, bo u mnie niektore gadaja tylko po francusku , to dopiero czarna magia:szok:, ale mysle ze jakos poradze sobie z tym problemem.(Nie bede wysylac swojego Carlo do domu:cool2:)
Jeszcze raz bardzo ci gratuluje!!Zdjecia sa rozbrajajace, taki maly, slodki szkrab, alez ty musisz byc teraz szczesliwa.

czesc dziewczyny!

Kurcze Madeline az mi ciarki przeszły jak to przeczytalam:-)ale Twoj synuś ma duoz włosków,super chłopak:-)

dziewczyny nie martwcie sie nam juz zostało tez niewiele,teraz to juz kwestia kilku dni (szczegolnie dla niektórych):-p
a co do karienia piersia to tez slyszalam ze to nie jest wcale takie proste,troche sie tego obawiam...w ogole ostatnio mam myśli "czy sobi eporadze z taką malą kruszynka" :zawstydzona/y:

Ja jak patrze na rysunki i wszystkie te podpowiedzi jak karmić to tez mi sie wydaje ze to naprawde proste...no ale cóż czas pokaże heheh;-)jakieś problemiki beda to napewno ale mam nadzieję ze szybko się nauczę...:tak:
pozdrawiam

KasiaWie
dziewczyny nie martwcie sie nam juz zostało tez niewiele,teraz to juz kwestia kilku dni (szczegolnie dla niektórych)
Ja tam nie jestem pewna, zostalo mi niewiele a nie czuje ze mialabym rodzic za niedlugo:-(,na przyklad tak jak Kira czy Claudi ,czuje ze moj szkrab wyjdzie po terminie, tak jak ja i moj Carlo, my jestesmy te przeterminowane, przenoszone , a wiec i nasz szkrab pewnie tez.

Madeline,niesamowity opis,aż sie wzruszyłam,:happy2:ja też Ci zazdroszcze,sama chciałabym trzymać już swojego synka w ramionach:tak:A słodziak niesamowity z Twojego maluszka:tak:
Ola,nie wiem czy ja ,mam tak do przodu:-p a pozatym chyba wolałabym nie czuć tego wszystkiego bo jest to strasznie bolesne i uciązliwe,a jak pomyśle że ma trwać np jeszcze 2 tyg to mi sie słabo robi:no:
Co do karmienia piersią to chyba każda z nas ma określone wyobrażenie, a słyszałam ze bardzo rózni sie od tego rzeczywistosć:dry::confused:
Ale damy rade:tak:

Napisalam "Kira" bo czytalam wasza rozmowe wczoraj wieczorkiem i jak opisalas o swoim spojeniu i porownanie z tymi ciezarkami to sobie tez tak skojazylam , bo umnie to kompletnie nic z tych rzeczy:no:
Ale napewno by lepiej zabrzmialo gdybym dodala Naur -ta dziewczyna sie nameczy, czy Gosia.

Ale tak mi Kira w glowie zostalas i o tobie napisalam:-p

Jade na KTG. Pa kobitki

reklama
Madeline- tylko pozazdrościć że masz już to wszytsko za sobą , byłaś dzielna ale jaką nagrodę dostałaś...:tak:
Twój synuś jest naprawdę słodki taka mała istotka i pomysleć że każda z nas ma takie skarbiki w brzuszkach które lada moment wyjdą na świat ....:-)

Ja za 2 tyg tez będę tuliła swoją córeczkę już nie mogę sie doczekać:tak:

Do góry