reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ale ja tez nie mam zadnych objawów,ja jeszcze ani razu nie odczułam zadnego skurczu (nie chce sobie wykrakać,)w porównaniu z innymi to u mnie kompletnie nic sie nie dzieje,no ale mowiac ze nam niewiele zostało miałam na mysli ze teraz to juz dni bedziemy odliczac a nie wiele tygodni:-)

reklama
Hej!

Danwo nie opisalam , ale podczytuje co tam piszecie :happy:
madleine- GRATULACJE!!!! :-)

ja juz sie kulam tak jak wiekszosc z Was.... nie am co pisac same wiecie... Noce do bani, zadyszka po byle czym...
Eh juz bym chciala urodzic!!!!

Pozdrawiam i sciskam was wszsytkie!

ach zapomnałam...Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantkom,a więc Nataliom,no i dla Julii od Naur tez milion buziaków!!

Dziewczyny zycze wam szybkiego i jak najmniej męczącego porodu i obyściw wy i wasze skarby były zdrowe:-):tak:

rowniez najlepsze zyczonka dla kadej ktora ma swieto:-).i dla pozostalych tez .a co tam ,nigdy tego za malo:tak:
madeline ogromne dzieki za opis porodu,czekalysmy chyba wszystkie na to z niecierpliwoscia.po wpisie Twojego meza pomyslalam sobie ze chyba bylo bardzo ciezko dlatego tym milej czytalo sie to co napisalas.nie mam pojecia jak to jest ale z tego co przeczytalam wyglada na cos czego nie da sie z niczym porownac.a Twoj synek ale ma czuprynke!!! cudaczny chlopak.duzo zdrowka dla Was i wracaj do formy.
u mnie dzis znow cieplo na dworze i pewnie znow nie bede wychodzic.tylko po lody bo mi po glowie od wczoraj chodza:tak:
milego dzionka ja ide cos przekasic

Aaaa zapomnialabym.wiecie co dzis rano uslyszalam w tv? ze w polsce nastapil prawdziwy babyboom i tyle kobitek rodzi ze masowo decyduja sie na porody w domu bo nie mam miejsc na porodowkach:szok: wyobrazacie to sobie.zaczynam sie marwic ze jak przyjade do szpitala w ktorym chce rodzic to mnie odesla do innego.a ja nie chce do innego bo wogole sie nie dowiadywalam niczego o innych szpitalach.nie wiem co wtedy zrobie ale chyba urodze im na korytarzu:-D

reklama
NAUR DLA CIEBIE I CóRECZKI WSZYSTKIE NAJ NAJ:-) żYCZę TEż, ABY DRUGA POCIECHA SIE ZDECYDOWAłA: ALBO NIECH WYSKAKUJE Z BRZUSZKA ALBO NIECH CICHO SIEDZI
Jak Julka dorośnie będziecie robiły imprezkę imieninową razem:-) Ja już sprawdzałam Mai są 9 kwietnia a moje 3 listopada, więc nie połącze :-(

Do góry