reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola ale ja tez nie mam zadnych objawów,ja jeszcze ani razu nie odczułam zadnego skurczu (nie chce sobie wykrakać,)w porównaniu z innymi to u mnie kompletnie nic sie nie dzieje,no ale mowiac ze nam niewiele zostało miałam na mysli ze teraz to juz dni bedziemy odliczac a nie wiele tygodni:-)

reklama
Hej!

Danwo nie opisalam , ale podczytuje co tam piszecie :happy:
madleine- GRATULACJE!!!! :-)

ja juz sie kulam tak jak wiekszosc z Was.... nie am co pisac same wiecie... Noce do bani, zadyszka po byle czym...
Eh juz bym chciala urodzic!!!!

Pozdrawiam i sciskam was wszsytkie!

ach zapomnałam...Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantkom,a więc Nataliom,no i dla Julii od Naur tez milion buziaków!!

Dziewczyny zycze wam szybkiego i jak najmniej męczącego porodu i obyściw wy i wasze skarby były zdrowe:-):tak:

rowniez najlepsze zyczonka dla kadej ktora ma swieto:-).i dla pozostalych tez .a co tam ,nigdy tego za malo:tak:
madeline ogromne dzieki za opis porodu,czekalysmy chyba wszystkie na to z niecierpliwoscia.po wpisie Twojego meza pomyslalam sobie ze chyba bylo bardzo ciezko dlatego tym milej czytalo sie to co napisalas.nie mam pojecia jak to jest ale z tego co przeczytalam wyglada na cos czego nie da sie z niczym porownac.a Twoj synek ale ma czuprynke!!! cudaczny chlopak.duzo zdrowka dla Was i wracaj do formy.
u mnie dzis znow cieplo na dworze i pewnie znow nie bede wychodzic.tylko po lody bo mi po glowie od wczoraj chodza:tak:
milego dzionka ja ide cos przekasic

Aaaa zapomnialabym.wiecie co dzis rano uslyszalam w tv? ze w polsce nastapil prawdziwy babyboom i tyle kobitek rodzi ze masowo decyduja sie na porody w domu bo nie mam miejsc na porodowkach:szok: wyobrazacie to sobie.zaczynam sie marwic ze jak przyjade do szpitala w ktorym chce rodzic to mnie odesla do innego.a ja nie chce do innego bo wogole sie nie dowiadywalam niczego o innych szpitalach.nie wiem co wtedy zrobie ale chyba urodze im na korytarzu:-D

reklama
NAUR DLA CIEBIE I CóRECZKI WSZYSTKIE NAJ NAJ:-) żYCZę TEż, ABY DRUGA POCIECHA SIE ZDECYDOWAłA: ALBO NIECH WYSKAKUJE Z BRZUSZKA ALBO NIECH CICHO SIEDZI
Jak Julka dorośnie będziecie robiły imprezkę imieninową razem:-) Ja już sprawdzałam Mai są 9 kwietnia a moje 3 listopada, więc nie połącze :-(

Do góry