reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

PysiaB pisze:
Sandra Co do lekarza to Maczyńska i Małecka-Holerek a położną też już mam. Jak będzie po wszystkim to napewno napiszę, myślę, że jeszcze coś koło tygodnia.
Pysia, to trzymam mocno za szybki i bezbolesny porod!! :) Bierzesz ZZO czy obejdziesz sie bez? Ja chce rodzic w woejwodzkim przy poloznej p. Marii Lenert (czy jakos tak) - wszystkie kolezanki rodzace w wojewodzkim rodzily przy niej akurat i wszystkie polecaja!

reklama
Dzięki Sandra. Planuję narazie bez ZZO bo jakoś nie mam do tego przekonania, w razie czego coś przeciwbólowego ale zobaczymy jak będzie. A położną poleciła mi koleżanka z pracy - to bliska znajoma jej rodziny i po paru wizytach jestem bardzo zadowolona.

PysiaB pisze:
Dzięki Sandra. Planuję narazie bez ZZO bo jakoś nie mam do tego przekonania, w razie czego coś przeciwbólowego ale zobaczymy jak będzie. A położną poleciła mi koleżanka z pracy - to bliska znajoma jej rodziny i po paru wizytach jestem bardzo zadowolona.

Pysia,
a nie orientujesz sie czy w wojewodzkim na pewno jest platne ZZO? Ja czytałam o ZZO bardzo duzo artykulow i jestem jak najbardziej za stosowaniem - nie udowodniono negatywnego wplywu ani na dziecko ani na wspolprace rodzacej z lekarzami czy komplikacje przy porodzie w zwiazku z jego podaniem.

Pysia,
a nie orientujesz sie czy w wojewodzkim na pewno jest platne ZZO?

Nie mam pojęcia bo się tym nie interesowałam, jakoś nie mam do tego przekonania. Zapytaj jak będziesz na wizycie.

Kochane sierpnióweczki!!!
W Dniu Mamuś!!!
Wszystkiego co najlepsze aby wszystko poszło zgodnie z waszymi planami i ze spokojem, wiele szczęścia, miłości, szacunku i wyrozumiałości!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :

wejdzcie na ten link to dla wszystkich sierpniowych mamuś
http://www.100lat.pl/kartki/dzien_matki/supermamcia/

Hejka! no pogoda w Krakowie nieciekawa..własnie zaczyna padac..i do tego zimno sie zrobiło..wogle mam jakies przeczucie ,ze to lato nie bedzie zbyt upalne..bo jak do tej pory jeszcze nie zdazyłam wyjsc w zadnej letniej sukience :( wogle jestem biała jak mąka , do spodnicy musze miec rajstopy zeby nie straszyc..tak sie zastanawiam nad tymi balsamami co ich mnostwo teraz w reklamie te co stopniowo samoopalają..ciekawe czy dają one jakis efekt stosujecie moze?? pozdrawiam

Ja balsamów nie stosuje(naszczęście nie muszę) ale podobno działają, tak pisały dziewczyny od nas (sierpniówek)bo tez się chciałam podkoloryzowac bo idziemy na ślub ale stwierdziłam że wystarczy to co mam swojego ;)
A że pogoda beznadziejna to dla moich nóg za to fantastyczna(nie puchna tak bardzo) i spódniczke mogę założyć bo widac mi kostki ;)

Hej dziewczynki :)

U nas też aura do d... :mad: Niby trochę slońca, ale wieje zimny wiatr i ja znam życie, to po południu się rozpada...

JAAGA, ja też miałam cielsko w kolorze twarogu, ale po konsultacji i przyzwoleniu gina, zakupiłam sobie balsam brązujący Ziaja Sopot i do ryjka krem brązujący tej samej firmy. Mają najbardziej naturalny skład. No i się nimi smaruję co drugi dzień, bo z własnego doświadczenia wiem, że jak za często się skórę traktuje takimi specyfikami, to potem ta "opalenizna" schodzi płatami. Aha, zanim się pierwszy raz wysmarowałam, zrobiłam sobie peeling całego ciała (taką gąbką bardzo szorstką do peelingu i masażu). Pozdrawiam ;D ;D

reklama
Tak słyszałam że Sopot dobry i z wszystkich w miare szybki i daje efekt nie po 3 tygodniach a po 3 razach :)
U nas też gdzieniegdzie słońce prześwituje ale strasznie nieśmiało, może popołudbniu będzie lepiej, w końcu jade do mamci i chciałabym posiedziec w ogrodzie a nie w domu ::)

Do góry