reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Aga, na pewno wszystko bedzie w porzadku! I dobrze, ze mozesz lezec w domku, a nie w sali szpitalnej...Glowa do gory! Trzymam kciuki! A dupsko potrzebuje malego masazyku ;)

reklama
Aga trzymamy wszystkie kciuki za ciebie i malucha zobaczysz wszystko sie ułozy jak należy..miłego dnia!

jeju nie mogę tak bezczynnie wylezeć.
brzuch troche "zmiękł" wiec chyba jest troszke lepiej no i w nocy tez juz nie boli tak jak bolał.przeczytałam juz wszystko co mam w domu i co mam teraz robic?
:(

Dzieczyny, pisze tutaj, bo to chyba najwlasciwsze miejce. Chcialam Ws uprzedzic, ze nie bede sie zbyt czesto pojawiala na bb. Duzo zawirowan u mnie i nie mam kiedy tu zagladac juz teraz chociaz sie bardzo staram. A bedzie jeszcze bardziej goracy czas u mnie. Trzymam za Was wszystkie kciuki, za Wasze zdrowie i "rozwoj brzuszkow". Sciskam mocno. Jestem dostepna czasami na gg, wiec mozcie tam zostawic mi jakies info tez :). Jak sie troche "wyluzuje" to dam znac na pewno.
Pozdrawiam

Joanna i banda ;)

Dzieki dziewczyny! Ale ten czas zasuwa...

Joas, my tez sciskamy, zyczymy zdrowka i oczekujemy na wielki come back na BB :)
Mam zapisany Twoj nr gg, wiec sie czasami odezwe.

Pozdrawiam

reklama
Joaś trzymaj sie! trzymamy kciuki za Ciebie zeby wszystko układało sie po twojej myśli a dzieciaczki grzeczne były jak aniołki a ten maluch w brzuchu rósł zdrowo! pozdrawiam! aga

Do góry