reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Podobno co dwie glowy to nie jedna, i w ciazy powinno sie super pisac prace ;D

Tylko czemu ja taka rozkojarzona chodze?? ;)

reklama
Ja to samo Karoo, caly czas mysli kraza gdzie indziej. No i u mnie w domu caly czas ktos gada :) Nie mozna sie skupic. Ale jak juz sie wezmiemy za to, przysiadziemy i skupimy tylko na pisaniu, damy rade :)

Witam wszystkim po długim niebycie. Własnie jestem po odwiedzinach mojej mamy, przyjechała zobaczyć mój brzuch. no i dowiedziałam się że jak była ze mną w ciąży to miała ogronme brzuszysko no i pewnie ze mną tez tak będzie-juz sie cieszę :) Kupiłam też wózek chicco tech-a 4WD skoro na ten cel przywiozła mi pieniążki to trzeba było skorzystać ;) No a teraz czyli w kwietniu planuje remont mieszkania żeby zdążyc przez "dużym brzuchem"

Mnie moj ginekolog powiedzial, ze najlepiej isc tak w 23-24 tygodniu, ale mysle, ze jak maluszek ladnie sie ulozy to bedzie widac :) pozdrawiam

A ja coraz bardziej zaczynam czuc, ze bedzie dzidzius. Moj przywiozl z wyjazdu troszke ciuszkow - sa takie malenkie :) Zastanawialam sie wczoraj jak je ogladalam jak ma przejsc raczka przez taki maciupki otwor w rekawie ;)

w 21 tc może być widać albo i nie ;) jeżeli dziecko się odpowiednio ułozy to można okreslić płeć, ale trzeba pamiętać, że rozmiary ewentualnego chłopczyka są tak mikroskopijne, że o pomyłkę łatwo ;) mój gin twierdzi, że po 25 tc już ładnie widać czy chłopiec czy dziewczynka i wtedy nie ma mowy o pomyłce. oczywiście pod warunkiem, że nie schowa swoich atrybutów :p

Wtam kochane!
Prawie zdrowa już jestem! :) cytryna z miodziem pomogły dziękuję :) polecam Amol - w czwartek mnie dopadło a dzisiaj już prawie nic, fakt że pierwszej nocy myślałam że nie przeżyję budziłam się mokrusieńka. Nasmarowałam co noc plecy, klatke piersiową i czoło i naprawdę pomogło ale z łóżka się nie ruszałam :( Dzisij już lepiej ale jeszcze nie wychodzę, na wyjście pozwolę sobię w czwartek, jadę na zakupy dla mnie (trzeba sobie choróbsko wynagrodzić ;)),już wczoraj na Allegro kupiłam koszulę białą -super i czerwoną bluzeczke obie nowe i teraz czekam na paczuszkę. ;D

reklama
No to kuruj sie Mada! Lepiej polezec dluzej, ale wyleczyc do konca. Zakupki zawsze poprawiaja humor :) Ja mam urlop od srody, wiec pewnie tez skocze sobie polazic po sklepach :)

Do góry