reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Witaj Mada :) Ja też jestem w 21 tygodniu i czasem czuję ruchy bardziej a czasem prawie wcale. Staram się wychodzić z założenia, że brak złych wiadomości to dobre wiadomości. Zaglądaj na forum, z nami będzie ci raźniej :)
A co do zmęczenia, to wczoraj byłam tak zmęczona, że nie miałam siły zasnąć :D A dzisiaj wstałam jaka?....zmęczona ;D
Ale za to wyszło słońce :) Miłego dnia dziewczyny!

reklama
moja noc kompletnie nieprzespana , ale to chyba za duzo emoji po wczorajszym badaniu , a sloneczka niestety jak narazie w Krakowie brak :)

No Silunia ja własnie patrze przez okno i chyba nie jest tak zle moze jednak to słoneczko zaświeci..dobrze ze przynajmniej nie pada..pozdrawiam i zycze miłego dnia!

Jak wstalam bylo slicznie - sloneczko i tak naprawde wiosennie, a teraz cos sie zaczyna psuc... Gdzie do cholery jasnej to ciepelko?? ;)

W Poznaniu pieknie swieci 15st.super siedze przy otwartym oknie fajowo a zmeczenie jest przez glod i diete i anemie slabo jakos ale pociesza mnie fakt ze dzidzia jest pod serduszkiem

troche tak ale nie zapeszam bo wczoraj tez tak mowilam a wieczorem byl atak :(ale jak tak patrze na ta pogode to jest ok

A u nas sloneczko pieknie swieci juz od wtorku - no, wlasciwie caly poprzedni tydzien tez swiecilo, ale mielismy przerwe od soboty do wtorku, a teraz jest juz ok. No i coraz cieplej, z dnia na dzien, i coraz piekniej przez to, chyba sie za jakas godzinke przejde na spacer z piesolem :)

Ale poki co siadam do magisterki i MAM NADZIEJE, ze cokolwiek dzisiaj napisze, bo idzie mi jak krew z nosa i od polowy lutego nie bylam jeszcze na seminarce :(

reklama
To sie ciesze Pati bardzo i zdrowka zycze!

Karoo, ja tez dzisiaj musze sie zabrac za prace, bo jak stanelam na 18 stronach 2 mies. temu to tak mi zostalo :) Za chwile zbieram sie do biblioteki, bo potrzebuje kilku ksiazek.

Pozdrawiam

Do góry