reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

A my dopiero 13 lutego - szczesliwy dzien dla mojego gina jak sie okazalo. I tez bedzie mialo juz prawie 13 tygodni (bez 1 dnia).

reklama
Hej ja ide w srode tez juz nie moge sie doczekac bardzo troszke minely nieciekawe objawy moze to prawda ze do 3mies, sie wymiotuje :laugh:pozdrawiam

hej!!
Witam serdecznie ja z sierpniowych dzieciaczków!!
W zeszłym roku tez czekałam na maleństwo........ miałam termin na 6 sierpnia a urodziłam 25 lipca......... ciążowe dolegliwości męczyły nie po kilka razy dziennie do połowy 4 miesiąca.... brałam nawet leki przeciwwymiotne....
Sierpień to piękny czas na rodzenie dzieci....
Pozdrawiam serdecznie!!

Obiecałam sobie, że jak będę miała wolny dzień to zacznę szukać w moim mieście sklepów z cichami ciążowymi, wózkami itp. Oczywiście nie przewidziałam planując wolne, że temp. na dworze będzie -23 stopnie, ale i tak się wybrałam na wycieczkę: rajstopy pod spodnie, dwa golfy i dawaj na miasto. No i tak jak przypuszczałam, znalazłam jeden sklep z ciuchami ciązywymi i dwa z wózkami i to wszystko czyli klapa. Chyba poczekam na łagodniejszą pogogdę i wybierzemy się z mężem gdzieś dalej na zakupy, bo nie widzi mi się kupować wszystkiego przez internet. Muszę sie popytać znajomych, bo może te sklepy są gdzieś ukryte ;) A myślałam, że kupię sobie jakieś fajne spodnie :(

No wlasnie, planuemy ze kuimy to czy owo, ze z brzuszkiem bedziemy ekstra wygladac, a przychodzi aki moment, ze nic nie mozna kupic i samopoczucie sie pogarsza.

Kasia, na pewno sa jakies ukryte sklepy. Musisz tylko zrobic wywiad.

no wlasnie , ja musze sie przyznac , ze trace talie osy ;D i nie zapinam sie na ostatni guzik w spodniach i wogole z tego powodu czuje sie zle i cholernie malo sexy i wogole nie mam sie w co ubrac ...sorki za zale ..... moj G. obiecal mi dzisiaj ze pojdziemy po jakies ubrania ciazowe , ale chyba przejde sie sama bo tylko bedzie mi przeszkadzal a ostatnio sie na nim bez przerwy wyladowuje dlatego ze poprostu czuje sie bardzo nieatrakcyjnie :p

Eh, silunie, wierz mi, mam dokladnie to samo. Kazda uwaga wygloszona zartem nawet - niezaleznie od tego, kto ja wyglosil, doprowadza mnie do skraju wyczerpania emocjonalnego. Po raz pierwszy od bardzo dawna czuje sie strasznie nieatrakcyjna i zaczelam znowu ubierac sie w worki, zeby nie bylo widac moich faldek itd... A jeszcze niedawno sliczne bluzeczki z duzym dekoltem nosilam i chwalilam sie moimi piersiatkami, teraz sie wstydze... Fatalnie sie ze soba czuje. Ponoc uczucie niepewnosci i zwatpienia w sibie i swoja atrakcyjnosc jest tez scisle zwiazane z pierwszym trymestrem ciazy...

reklama
mnie jeszcze to dobija , ze jest tak zimno i wszystkie ciuchy wszystko zakrywaja , nakladam na siebie tony ubran zeby nie zmarznac i efekt jest taki ze wygladam opuchle :p
nie moge sie doczekac az zima minie i bede mogla zalozyc cos co chociaz troszeczke podkresli moje kobiece i ciazowe ksztalty

Do góry