reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Witam nową przyszłą mamę. Niestety nie mam pojęcia, gdzie jest fajna opieka w Krakowie - bo nie jestem z Krakowa. Ale masz jeszcze duuuużo czasu, żeby coś znaleźć.

reklama
Cześć dziewczyny. Ja też jestem sierpniową mamą, ale z 2005 roku. Urodziałam dwie śliczne córeczki bliźniaczki. Jak tak czytam jak cieszycie się, że jesteście w ciąży to przypomnialam sobie to wszytsko co ja przeżyłam przez te 9 miesiący i trochę Wam zazdroszczę. Ale możecie być pewne, że czeka Was jeszcze wiele wspaniałych chwil. Pozdrawiam.

cześć dziewczyny ja też sierpniówka 2005 :)
Jestem z Krakowa i gorąco polecam dr Ryskalę przyjmuje na ŻŁotej Jesieni w przychodni, na ul. Olszańskiej też w przychodni (albo to jest jakis szpital ??? ) i prywatnie koło Arki, oprócz tego ma dyżury w Żeromskim, super kobitka, na prawde gorąco polecam, prowadziła moja ciążę

Joaś ja sie urodziłam 29 sierpnia a moja córunia 23 :)

rany jak sobie przypomnę jak to było ehhhh

zapraszam na moją stronkę (a nwet dwie :) może cos tam znajdziecie dla siebie http://pysiaki.mine.nu
http://majeczka.mine.nu

Margerita jak cudnie , ja tez z Kraka ;D fajnie miec kolezanke krakowianke na forum , moze jak sie lepiej poznamy wyskoczymy na mala herbatke razem ::)
a mnie prowadzi doktor Wojtys z kliniki fertilyty

Witam wszystkich, cały weekend spędziłam poza domem na szkoleniu.
Ale w piątek byłam u lekarza i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Widziałam mojego dzidziusia. Niesamowite wrażenie. Już wszystko jest prawie rozwinięte. Widać buzię z oczkami, noskiem i ustami, widziałam rączki z paluszkami i nóżki, lekarz powiedział, że jest bardzo ruchliwy. Mam również zdjęcia z tej wizyty, które postaram się wkleić po pracy. Mam już w sobie wilkoluda, ma 66 mm. Ale zauważyłam, że bardzo szybko rośnie, bo USG pokazuje coraz późniejszy tydzień w porównaniu do tego, który jest naprawdę. Będzie wysokie po tatusiu :laugh:

jejku fantastycznie , my dopiero wizyte mamy 2 lutego a ja juz jak na szpilkach co zobacze ;D zwlaszcza ze tatus pojdzie z nami pierwszy raz , wczesniej nie mogl bo ciezko pracowal wykretas :(
bedziemy wtedy miec 13 tygodni i jeden dzien , moje malenkie ogromne dzieciatko , juz mnie skreca ;D

reklama
No, a ja wlasnie dzwonilam do rejestracji i juz wszystko wiem. Moj maz tez jutro idzie z nami zobaczyc malenstwo :D

Nasze jutro bedzie mialo 11 tygodni i 5 dni :)

Do góry