reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sex po ciąży...kiedy?

martusia - żylaki, wątroba, hormony... ja przed zajściem w ciąże miałam tak rozregulowane hormony po tabsach że lekarze myśleli że już menopałzę przechodzę. A tu zonk... No tylko tych "zonków" to już mi wystarczy :)
Na razie to mi się nie chce. Straszne to jest, ale prawdziwe - aż żal mi męża :(

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn po cesarce. Ile trwa krwawienie? Bo słyszałam, że po cesarce to niby krócej... Ja już jestem 2 tydzień po porodzie i mam takie skąpe plamienia, ale cały czas są...

Ja też miałam cesarkę, skończyłam krwawić po 4 dniach. Potem przez 10 dni nie miałam żadnych upławów, następnie krwawiłam 3 dni(miałam przez te trzy dni egzaminy) i po tych egzaminach miałam skąpe upławy jeszcze 2 tygodnie.
Także w sumie upławy skończyły mi się całkowicie dopiero po 4 tygodniach.

A mnie już ch** z bladego nieba strzela... W poniedziałek minęło 6 tygodni. Od piątku nie krwawiłam nic a nic, leciusieńkie upławy, cieszyłam się jak dziecko. I co? I w poniedziałek od nowa plamienie! Szlag mnie już trafia...

Ja jestem po cesarce i krwawiłam tydzien tak mocno a potem przez 3 tygodnie takie skąpe krwawienie ze nosiłam tylko wkładkę a teraz czekam na pierwszy okres.

Farbka - nie ma reguły ja po pierwszym cc oczyszczałam sie tylko 10dni.. teraz po 2 cc 5tyg ..

ha .... no i do mnie przyszła @@@@@@... szczesciara? chyba tylko dlatego ze jakos bezbolesny mam ten pierwszy dzien ... ale napewno sie nie myle.. to ona..wróciła..:(

ja jeszczcze nie mialam okresu;/ tez juz skonczyly mi sie plamienia a tu znowu;/ i troche boli mnie brzuch z prawej strony tak czasem lekko zakluje, bylam juz u ginekologa na badaniu i szyjka juz gladka i wszystko ok, dala mi juz nawet recepte na spirale jakos niedlugo sie wybiore:) troche sie boje bo poiedziala ze jak poród wytrzymalam to zalozenie spirali tez wytrzymam:) hmmm no zobaczymy:)

reklama
Do góry