reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

SEN-przesypianie nocy

reklama
Elis...nie strasz :szok:...i wypluj przez lewe ramię te słowa...tfu tfu :-);-):-)...

Hehehe, wiedziałam że jak pochwalę swojego smyka to odwinie numer... Dwa dni temu do 3 w nocy tak jak Ninka, łaził po łóżku (wzięłam go do siebie wyjątkowo), ależ sobie plułam w brodę że go pochwaliłam przed cioteczkami z BB :angry::-)

Dziewczyny,a ja się chciałam was zapytać ile razy w ciągu dnia śpią wasze dzieciaczki i jak długo?? Kuba śpi dwa razy np. dziś wstał o 6.30 i teraz już spi i drugą drzemkę będzie miał po obiedzie ok 1 - 2 godz. Czy to nie za dużo??? Aha no i jak mu nie dam spać w dzień to usypia o 19 i wstaje koło 21 i wtedy za nic nie chce iśc spać musimy się męczyć do północy:baffled:

iwonac.28 mnie sie wydaje,ze nie za duzo.Widac tyle snu potrzebuje.Zreszta faceci to spiochy:tak:Moja Julcia wstaje ok 7 ok 12 ma drzemke 1-2godz. i idzie spac 20-21.

Dawidek wstawał - teraz wstaje o 6- o 9 zasypiał o 11 na 1,5-2 godzin, pózniej róznie ... ale czesto zasypiał jeszcze koło 16 na 1,5-2 godzin i nocny sen o 20-21

U nas nadal 2 drzemki ok. 10.30 i druga ok.15.30 śpi po godzince - półtorej...a spanie nocne 21-21.30...z tym że ostatnio ciężko jej zasnąć wieczorem...dochodzi nawet do płaczu :baffled::zawstydzona/y::sorry2:

reklama
U nas tylko latem byly 2 drzemki (dluzszy dzien i duzo zabawy na dworze).
Teraz przewaznie wyglada to tak: Paula ok. 6 budzi sie tylko na butle i spi do 8. Ok. 13-tej 2-godzinna drzemka, wieczorem zasypia ok. 21.

Do góry