reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
renata - ja daje mleko sporadycznie w nocy, raczej tylko, jak ida zeby i czasem nad ranem. Ale generalnie coraz czesciej Pawel spi bez mleka do rana, do wlasciwego obudzenia. Faktycznie mozesz probowac rozcienczac, albo jeszcze poczekac...Trzymam kciuki!
kania - my mamy teraz spokojniejszy czas, ale jak ida zeby, to jest dokladnie, jak w Twoim opisie...Trzymajcie sie!
kania - my mamy teraz spokojniejszy czas, ale jak ida zeby, to jest dokladnie, jak w Twoim opisie...Trzymajcie sie!
Roxannka
Pracująca mama!
Musze to tutaj napisać bo to aż nieprawdopodobne dla mnie!!! Patryk wczoraj w ciągu dnia spał na jednej drzemce aż ... 3 godziny :-)
i wiecie że to jest pierwszy raz, kiedy ja z nim siedze w domu. Do tej pory tylko słyszałam że on tak potrafi, od teściowej, od mojego taty, od męża a nawet od pań w złobku że spał np 2,5 godziny ale mamusi nigdy nie dał takiego popisu, o nie a przecież ja z nim prawie cały rok siedziałam dzień w dzień No i się doczekałam, co prawda już po godzinie byłam w pełnej gotowości i myślałam że zaraz się obudzi, więc nawet nie odpoczełam bo cały czas coś robiłam, sprzątałam z myślą że zaraz wstanie a tu taki suprajs :-) Normalnie musiałam się pochwalić bo dla mnie to jak święto ;-)
i wiecie że to jest pierwszy raz, kiedy ja z nim siedze w domu. Do tej pory tylko słyszałam że on tak potrafi, od teściowej, od mojego taty, od męża a nawet od pań w złobku że spał np 2,5 godziny ale mamusi nigdy nie dał takiego popisu, o nie a przecież ja z nim prawie cały rok siedziałam dzień w dzień No i się doczekałam, co prawda już po godzinie byłam w pełnej gotowości i myślałam że zaraz się obudzi, więc nawet nie odpoczełam bo cały czas coś robiłam, sprzątałam z myślą że zaraz wstanie a tu taki suprajs :-) Normalnie musiałam się pochwalić bo dla mnie to jak święto ;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
roxi to super, ciesze sie razem z Tobą :-)
nasza niunia ma obecnie tylko jedną drzemkę wciągu dnia ok 1,5 godzinną za to dłużej śpi w nocy - kładziemy ją przed 20.00 i śpi tak do 6.30 jak dla mnie to luksus
nasza niunia ma obecnie tylko jedną drzemkę wciągu dnia ok 1,5 godzinną za to dłużej śpi w nocy - kładziemy ją przed 20.00 i śpi tak do 6.30 jak dla mnie to luksus
Roxannka
Pracująca mama!
alicja, dzięki :-) chociaż wiem że to był raczej wyjątek od reguły ;-) A generalnie spanie u nas wygląda tak jak u was Patryk idzie spać w okolicach 20 lub chwilke po i budzi się na ogół ok 6-6:30, chociaż zdarzają się i nieludzkie pory jak 5 czy 5:30, ale i pare razy wstał o 7 co już była dla nas jak raj
onesmile
Świat według Pafffcia
Roxi - fajnie, moze Mu tak zostanie:-) Zyczymy Wam tego.
U nas ostatniej nocy ponoc 5 pobudek z krzykiem "mama"...maz dyzurowal, a ja spalam snem blogim w salonie.
U nas ostatniej nocy ponoc 5 pobudek z krzykiem "mama"...maz dyzurowal, a ja spalam snem blogim w salonie.
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
ones, nie licze na to, zresztą już tego nie powtórzył ;-) Ja uwielbiam te poranki kiedy mąż mi opowiada o pobudkach Patryka, a ja spie wtedy snem kamiennym :-) Ty teraz na stałe powinnas przeniesc sie do salonu chociaż ideałem byłoby gdyby nasze dzieciaczki wcale sie nie budziły