reklama
czarodziejkaM
Fanka BB :)
zęby wylazły,więc już jestem pewna co do powodów niespania i wielkiego płaczu.Mamy dwie dolne trójki.Teraz zasnął i mimo,że z poczatku nie chciał iść di łóżeczka to jak już go tam "zainstalowałam "to ładnie i spokojnie zasypiał,bez wariactw i buntów.Ale przede wszystkim sam brał mnie za rękę,kazał się smerać pod brodą i po nóżce i on mnie tez smerał.Uff ulżyło mi.Pewnie było tak jak Wioli pisałaś,że to z bólu mnie odtrącił.W sumie to jak mnie coś boli to też nie mam ochoty na jakieś smerania,miziania itp.
onesmile
Świat według Pafffcia
czarodziejka - u nas jest to samo. Od ponad tygodnia niespanie po nochach, problemy z zasypianiem, wybudzanie co 4 godziny na ryk i mleko. Generalnie ostatnio Pawel ze mna zasypia i nad ranem ze mna dosypia. Zeszlej nocy pobudki co 4 godziny z zegarkiem w reku, plytk sen i placz. W dzien ciagle o cos histerie i trzymanie sie maminej spodnicy. Ida 3jki.
renata borysek
Ones,czarodziejka,kania współczuję takich zarwanych nocek szczerze u nas nie ma na razie takiego problemu za to nadal i niezmiennie noc w noc miedzy 2 a 3 pobudka na mleko
Baśka_28
Kamil też jakoś od paru dni wstaje na mleczko w nocy tak między 1 a 2 i ja myślę że zaczyna zaś być chory bo ma katar i kaszle a jak jest zdrowy to nie budzi się w nocy
Baśka_28
Czy Wasze dzieciaczki chcą jeszcze spać w ciągu dnia?
Bo Kamil od pewnego czasu nie chce już zasypiać w ciągu dnia Zawsze zasypiał ok.12 i spał tak do 14-15 a teraz nie.Jak już zaśnie padnięty ok.15 to tak godzinkę śpi i wstaje,oczywiście wieczorem normalnie zasypia ok.21 jak zawsze.Ale w ciągu dnia albo zasypia pózniej albo wcale.
Bo Kamil od pewnego czasu nie chce już zasypiać w ciągu dnia Zawsze zasypiał ok.12 i spał tak do 14-15 a teraz nie.Jak już zaśnie padnięty ok.15 to tak godzinkę śpi i wstaje,oczywiście wieczorem normalnie zasypia ok.21 jak zawsze.Ale w ciągu dnia albo zasypia pózniej albo wcale.
reklama