reklama
Marysia dziś przeszła samą siebnie - skakała w łóżeczku od 20 do 21.30 (nie płąkała tylko DOSŁOWNIE skakała) , w końcu ja wyjełam to latała z kąta w kat przez pół godizny i pszła spać o 22!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnie to szok bo ona zawsze ale to ZAWSZE od 8-9 miesiecy chodzi spac o 20.0.... jaja normalnie
A generalnie ślicznie mi spała aż do piatku i pamietnej bułki pszennej od tamtej pory KUPA
A generalnie ślicznie mi spała aż do piatku i pamietnej bułki pszennej od tamtej pory KUPA
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
A ja zabardzo nie wiem o co chodzi Zośce . w nocy zasypia i spi pieknie . A w dzień tragedia . Nie da się włożyć do łózeczka a o spaniu to nawet nie ma mowy . Naprawde nie wiem o co jej chodzi i co robie nie tak ......... Nie jest to dlamnie jakaś wielka tragedia bo teraz i tak mam duzo wolnego czasu bo Ziutka ładnie przesypia noc i w dzień moge kłaść się z nią ale naprawde nie wiem dlaczego tak się dzieje
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A Olka chyba wyczuła, że mamusia potrzebuje teraz dużo snu, bo wczoraj zasnęła o 20 i obudziła sie na karmienie o 6, dzisiaj zasnęła o 19.40 i wstała na cycka o 5.45 i znowu zasnęła ślicznie. I cała noc bez żadnych pobudek. Że już nie wspomnę, że zasypia sama - nawet nie chce żadnych przytulanek, tylko wygina sie do łóżeczka. Dobre dziecko. Jak tak ładnie jej będzie szło, to wyeliminujemy nocnego cycuszka i zostanie nam tylko jeden, dzienny...
U nas tfu tfu ofpukac dobrez, Mati zasypia slicznie sam ok 19.30-20.00 i budzi sie o 4.50 na cyca a pozniej si jeszcze do ok.6.30
w dzien dwie drezmki po godzinie, tez zaypia sam, tak sobie mruczy zeby zasnac ze az mnie usypia...
kolejny krok bedzie eliminacja cycania o 4.50 ciekawe czy sie da zastapic woda. raz probowlam i byla awantura straszna...
stokrotki- a moze w dzien potrzebny Zosi rytual spania, ja zaslaniam rolety, biore Matiego na kolanak i czytamy ksiazeczke, daje smoka i klade do lozeczka i zasypia
w dzien dwie drezmki po godzinie, tez zaypia sam, tak sobie mruczy zeby zasnac ze az mnie usypia...
kolejny krok bedzie eliminacja cycania o 4.50 ciekawe czy sie da zastapic woda. raz probowlam i byla awantura straszna...
stokrotki- a moze w dzien potrzebny Zosi rytual spania, ja zaslaniam rolety, biore Matiego na kolanak i czytamy ksiazeczke, daje smoka i klade do lozeczka i zasypia
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Oj u nas był wczoraj wielki cyrk ze spaniem, zamiast normalnie o 20 iść spac do 22 było stanie w łózeczku skakanie, beczenie itp chyba z Maryśka mieli jakiąś zmowę, ale swoja droga to wczoraj było tak duszno i goraco ze moze to od pogody tak mu odbiło?
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Właśnie Kasiu piiiić. A że tak spytam ile wypijają dziennie wasze szkraby?
reklama