reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen i spanie

my wlasnie ammy tez takie zabezpieczenie:-) ale mloda to tak sie rzuca ze poduchy podkladalam jej dzis w nocy ze weazie czego bedzie miekko ladowac...:-)

reklama
Ja też Olce kupię, ale chyba na razie materac sam, a łóżeczko dopiero, jak zacznie spać spokojniej. Poza tym chcę jej kupić już taki normalny, duży, "dorosły" materac, wię i łóżko będzie później, za to przyszłościowe...

Ja tymczasem informuję, że od jakiegoś czasu Ola ładnie przesypia nocki z jedną tylko pobudką. Ale wtedy tylko smoczek do buzi i śpi dalej.

Olka budzi sie raz na cyca koło 4-4.30. Poza tym śpi ładnie. I cudownie sama zasypia. Śpi od 20 do 8 rano.

Oj, ale z cycem to ją trzeba będzie pożegnać...

A ja musze pochwalić moją Kluche :-) dziś pięknie , wręcz przepięknie przespała całą noc . Położyłam ją ok, 19 a obudziła się o 6:30 !!!!!!! Dawno się tak nie wyspałam :-)

AniuS odstawiaj koniecznie malutką, mi lekarka powiedziała, że gdybym była w ciąży ponownie w okresie karmienia, to odstawić maleństwo w tym samym dniu, kiedy będę o tym wiedziała.

reklama
A ja słyszałam ze nie trzeba odstawiac dziecka od piersi jeśli jest się z drugim w ciąży. A Mati bezx zmian Idzie spac ok. 21 i ok 4 nad ranem butla i spanie jeszcze do 7.30

Do góry