reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

my wlasnie ammy tez takie zabezpieczenie:-) ale mloda to tak sie rzuca ze poduchy podkladalam jej dzis w nocy ze weazie czego bedzie miekko ladowac...:-)

reklama
Ja też Olce kupię, ale chyba na razie materac sam, a łóżeczko dopiero, jak zacznie spać spokojniej. Poza tym chcę jej kupić już taki normalny, duży, "dorosły" materac, wię i łóżko będzie później, za to przyszłościowe...

Ja tymczasem informuję, że od jakiegoś czasu Ola ładnie przesypia nocki z jedną tylko pobudką. Ale wtedy tylko smoczek do buzi i śpi dalej.

Olka budzi sie raz na cyca koło 4-4.30. Poza tym śpi ładnie. I cudownie sama zasypia. Śpi od 20 do 8 rano.

Oj, ale z cycem to ją trzeba będzie pożegnać...

A ja musze pochwalić moją Kluche :-) dziś pięknie , wręcz przepięknie przespała całą noc . Położyłam ją ok, 19 a obudziła się o 6:30 !!!!!!! Dawno się tak nie wyspałam :-)

AniuS odstawiaj koniecznie malutką, mi lekarka powiedziała, że gdybym była w ciąży ponownie w okresie karmienia, to odstawić maleństwo w tym samym dniu, kiedy będę o tym wiedziała.

reklama
A ja słyszałam ze nie trzeba odstawiac dziecka od piersi jeśli jest się z drugim w ciąży. A Mati bezx zmian Idzie spac ok. 21 i ok 4 nad ranem butla i spanie jeszcze do 7.30

Do góry