We wszystkich dzieciowych gazetkach i książkach o karmieniu piszą że odstawiać w prawidłowej ciąży nie trzeba ale fakt że Ola już duża i lepiej teraz odstawiać bo im później tym trudniej będzie - a potem konkurencja
reklama
Mamoot - kolysanka super, Wojtus ma dziadka zdolniache:-)
Kasiu - gratuluje kolejnej przespanej nocki :-):-):-)
Stokrotki -jeje jakie postepy...:-):-):-):-)
Mati trzy osttanie noce spi z jedna pobudka ok 2-3 na wode a potem budzi sie juz kolo 5 i do naszego wyrka go bierzemy, cyc i spi jeszce do 7-8 ale ja juz nie....no moze z godzinke lacznie..
Kladziemy go spac o 20.00, zasypia sam, na razie z tata w pokoju albo mama, moze sie uda niedlugo zeby zasypial sam,
dzisiaj byla pobudka o 3 a pozniej o 4.48...i koniec psania i teraz nie wiem czy sie budzi bo widno i nie chce spac, czy glodny czy z przyzwyczajenia na cyca
kiedy sie doczekam ze bedzie spal od 20 do 7 buuuuuu
AniuS- gratuluje fasolki:-):-):-)
Kasiu - gratuluje kolejnej przespanej nocki :-):-):-)
Stokrotki -jeje jakie postepy...:-):-):-):-)
Mati trzy osttanie noce spi z jedna pobudka ok 2-3 na wode a potem budzi sie juz kolo 5 i do naszego wyrka go bierzemy, cyc i spi jeszce do 7-8 ale ja juz nie....no moze z godzinke lacznie..
Kladziemy go spac o 20.00, zasypia sam, na razie z tata w pokoju albo mama, moze sie uda niedlugo zeby zasypial sam,
dzisiaj byla pobudka o 3 a pozniej o 4.48...i koniec psania i teraz nie wiem czy sie budzi bo widno i nie chce spac, czy glodny czy z przyzwyczajenia na cyca
kiedy sie doczekam ze bedzie spal od 20 do 7 buuuuuu
AniuS- gratuluje fasolki:-):-):-)
Mati nam dzisiaj sprwil niepsodzianke spal od 20.12 do 4.36
zjadl troche cyca i poszedl spac u nas w lozku oczywiscie i spal do 6.50....takze jestem wyspana....idzie coraz lepiej)i zasnal bez smoczka...
teraz w dzien sam sobie smoka wsadzil i spi, stwierdzilam ze jak bedzie wywala za lozeczko to przestane siegac, jakby wyczul bo ani raz nie wyrzucil..ehhehe
zasypia sam, ulada sie na boczek i spi....i w ciagu dnia i wieczorem:-):-):-)
zjadl troche cyca i poszedl spac u nas w lozku oczywiscie i spal do 6.50....takze jestem wyspana....idzie coraz lepiej)i zasnal bez smoczka...
teraz w dzien sam sobie smoka wsadzil i spi, stwierdzilam ze jak bedzie wywala za lozeczko to przestane siegac, jakby wyczul bo ani raz nie wyrzucil..ehhehe
zasypia sam, ulada sie na boczek i spi....i w ciagu dnia i wieczorem:-):-):-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Aniu oby tak dalej .Powodzenia !!!!!!!!!!!
Mati chodzi spaćteraz między 21 a 21.30. Dziś usnął bez kaszy i bez mleka. Tyle co zjadł kolacyjkę- jajecznicę i nie wiem jak to dzisiejsze spanie będzie wyglądać więc pewnie jutro napiszę. Mam nadzieję że nie zmieni nawyków na gorsze
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Dziewczęta słuchajcie uważnie. Ola dziś drugą nockę przespała calutką bez jednej pobudki:-):-):-):-). Mam nadzieję, że wejdzie jej to w nawyk i tak już zostanie.
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Basiu zazdrościmy, Otylka przespała nam całą noc z piątku na sobotę, pierwszy raz od mojego powrotu do pracy, tj. 24 listopada 2006, ale niestety nie było powtórki. Budzi się raz, ale tak chcialabym aby przesypiała znowu cała noc
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny, będzie coraz lepiej:-) A jedna pobudka to i tak jest nieźle w porównaniu z początkami Ja przez pierwsze trzy miesiące spałam może po 4 godziny na dobę,a teraz jak się zdarzy jakaś pobudka w nocy, to potem rano mam wrażenie, że w ogóle nie spałam Jak to się łatwo przyzwyczaić do luksusu
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u nas nie jest za fajnie ze spaniem odkad Wojtek zaczał sie intensywnie rozwijac ruchowo to w nocy tez chyba to przezywa bo rzuca sie po całym łózku jak szalony:-) no i nie chce zasypiac w łózeczku chociaz juz tak pieknie tam spał sam, znowu muszę stoczyc walke na spanko w łózeczku