sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas spanie tez ostatnio nie najlepiej, a szczególnie z zasypianiem, własnie przy odkladaniu do łózeczka zazwyczaj sie budzi, jakby conajmniej parzyło go w plecy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba tak jest że się wydaje że pokarmu mniej ale on się chyba już tak łatwo nie skończy - ja tez miałam takie wrażenie jakiś czas temu ale koleżanka bardziej doświadczona mi powiedziała że laktacja tak szybko się nie skończy - i jak na razie widzę miała rację...
ja chcę jeszcze karmić....!!!!!!!!!!! tak do około roczku i nie datego że jemu to jest potrzebne tylko dlatego że tak bardzo kocham go karmić cyckiem.. uwielbiam jak się przytula i patrzy na mnie tymi wielkimi oczkami ... oj cięzko będzie mi się z tym rozstac :-(