reklama
ja zazwyczaj wstaję koło 7 razem z Wojtkiem, choć przez kilka ostatnich dni dzieci potrafiły spać do 9,30 a ja z nimi a spać chodzę koło 23-24, czasem później jak zasiądę do kompa, lub wcześniej jak zasnę z Izą usypiając ją
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wlasnie dziewczyny ,ktora z Was musi jeszcze usypiac dzieci???
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja muszę ale to w sumie na własne zyczenie lubię i zawsze czytamy az usnie
Ja nie usypiam chłopców.
Stasia odkładamy do łóżeczka i mówimy dobranoc, a Wojtkowi daję buziaka i zwykle Marcin go odprowadza do łóżka. Czasem jak Wojtkowi nie chce się spać to wstanie i szuka pretekstu, żeby sie pokrecić koło nas, więc mówi: mi się chce siusiu i pić. Bo wie, że tego mu nie odmówimy. :-) I ma wtedy cudna łobuzerską minkę. Ale potem grzecznie wraca do łózka.
Stasia odkładamy do łóżeczka i mówimy dobranoc, a Wojtkowi daję buziaka i zwykle Marcin go odprowadza do łóżka. Czasem jak Wojtkowi nie chce się spać to wstanie i szuka pretekstu, żeby sie pokrecić koło nas, więc mówi: mi się chce siusiu i pić. Bo wie, że tego mu nie odmówimy. :-) I ma wtedy cudna łobuzerską minkę. Ale potem grzecznie wraca do łózka.
no ja właśnie mam problem z usypianiem dzieci, nie zasypiają o jednej porze, jak uśpię Wojtka to nie chcę Izy kłaść na siłę bo ona się kręci tak że go w końcu budzi niestety ale wieczorne usypianie ich to koszmar:-eek:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Irmaa a jak usypiasz dzieciaki?
A swoja droga to mam nadzieję ze nie odwołają naszego przedstawienia o Scoobym
A swoja droga to mam nadzieję ze nie odwołają naszego przedstawienia o Scoobym
u nas odkad Klaudia skonczyla 2 l jest buzi mama, tata..teraz dzidzius.., usciski caluski papa kocham Was..itd..zapalam lampke wychodze- to spiocha...czesto jak mnie na czulosci bierze bym ja sciskala do rana mowi- dobra mamusiu zmykaj juz sie kapac i spac
a ostatnio obudzila sie w nocy ...cos jej sie snilo..A byl na nocce, tak chcialam by spala ze mna...a ona mi tlumaczyla...mamusiu, kazdy ma swoje lozeczko..swoj pokoik..a ja noo chodz.. a ona z usmieszkiem ..no dobra, ale tylko jeden raz ..ale nad ranem uwielbia przydreptac o 6 i przykimac jeszcze z nami..wowczas jak MIki smyra mnie po wlosach
a ostatnio obudzila sie w nocy ...cos jej sie snilo..A byl na nocce, tak chcialam by spala ze mna...a ona mi tlumaczyla...mamusiu, kazdy ma swoje lozeczko..swoj pokoik..a ja noo chodz.. a ona z usmieszkiem ..no dobra, ale tylko jeden raz ..ale nad ranem uwielbia przydreptac o 6 i przykimac jeszcze z nami..wowczas jak MIki smyra mnie po wlosach
reklama
Dora zazdroszczę !
u mnie Wojtek zazwyczaj zasypia przy cycu, lub pełza po łóżku aż zaśnie , Izie wtedy włączam bajkę na laptopie i liczę na to że też zaśnie, z tym już jest różnie
nie mam innego pomysłu jak ich usypiać jak jest Grzesiek w domu to jest łatwiej bo mi pomaga każdy się zajmuje 1 dzieckiem i jakoś szybciej zasypiają
u mnie Wojtek zazwyczaj zasypia przy cycu, lub pełza po łóżku aż zaśnie , Izie wtedy włączam bajkę na laptopie i liczę na to że też zaśnie, z tym już jest różnie
nie mam innego pomysłu jak ich usypiać jak jest Grzesiek w domu to jest łatwiej bo mi pomaga każdy się zajmuje 1 dzieckiem i jakoś szybciej zasypiają