reklama
no ladnie...:O...ja tez przespalam sie w dzien i teraz nie wiem co bede robila?
Duska to spioch 19.30-20...w kimei jeszcze jak ja glaszcze ..mowie, ze kocham ja mocno...to mi odowiedziala dzis np. "wiem wiem, ze mnie kochasz...ja Cieebie tez...a teraz cicho badz mamusiu nie gadaj tyle, bo jestem zmeczona i chce spac";/..
Duska to spioch 19.30-20...w kimei jeszcze jak ja glaszcze ..mowie, ze kocham ja mocno...to mi odowiedziala dzis np. "wiem wiem, ze mnie kochasz...ja Cieebie tez...a teraz cicho badz mamusiu nie gadaj tyle, bo jestem zmeczona i chce spac";/..
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek chodzi spac około 20:30 i jak nie idzie do przedszkola to wstaje około 7 rano jak idzie to o 6:-) ale raczej należy do rannych ptaszków
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Marta zwykle idzie spać około 21, wstaje po 7- ale dlatego, że musi do przedszkola, jak nie musi, to i do 9 czasem śpi.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Noemi chodzi spac tak 20:30 a wstaje w dzien powszedni o 7:30... na weekend czasami posiedzi do 21:00...i lubi pospac dluzej...czasami nawet do 10:00 z czego bardzo sie ciesze bo tez moge sie wyspac :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A zdarza się waszym dzieciakom usnąc w dzień? ostatnio po basenie albo intensywnej jezdzie na rowerze Wojtek mi usnał nawet nie wiem kiedy nagle była poprostu cisza w pokoju:-)