reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

mi Wojtek zrobił pobudkę o 5 a poszłam spać o 1 więc nie wyspałam się raczej, a dziś Iza zasneła popołudniu i teraz gwiazda nie chce spać, a mi już się oczy zamykają :/

reklama
no ladnie...:O...ja tez przespalam sie w dzien i teraz nie wiem co bede robila?:p

Duska to spioch 19.30-20...w kime:)i jeszcze jak ja glaszcze ..mowie, ze kocham ja mocno...to mi odowiedziala dzis np. "wiem wiem, ze mnie kochasz...ja Cieebie tez...a teraz cicho badz mamusiu nie gadaj tyle, bo jestem zmeczona i chce spac";/..

Matek odkąd choruje to zasypia popołudniu ale nigdy jakoś tak samo albo zaśnie około 14 albo 16 i potrafi spać do oporu więc muszę go wybudzać a potem to albo o 21 albo 22 i śpi do 7 lub do 9

Jak Miki nie ma drzemki w ciągu dnia, to zasypia po 20, a jak śpi w przedszkolu, to po 21. Olga tak samo ale wczesniej się budzi niż Miki - mniej snu potrzebuje. Wstają max 8, ale to rzadko

Noemi chodzi spac tak 20:30 a wstaje w dzien powszedni o 7:30... na weekend czasami posiedzi do 21:00...i lubi pospac dluzej...czasami nawet do 10:00 z czego bardzo sie ciesze bo tez moge sie wyspac :-)

ja to ranny ptaszek nawet jak moge pospac..to budze sie pierwsza..chyba nigdy nie pokimalam do 10..chyba,z e noc byla zarwana..;)..
moj A to spioch:p

reklama
A zdarza się waszym dzieciakom usnąc w dzień? ostatnio po basenie albo intensywnej jezdzie na rowerze Wojtek mi usnał nawet nie wiem kiedy nagle była poprostu cisza w pokoju:-)

Do góry