reklama
Ja w sumie mogłabym spać dłużej, ale chłocy zwykle robią pobudkę.
Ale jak Wojtek któregoś dnia obudził się o 8:10 (a ja sie w końcu wyspałam), to tylko go ubrałam i poleciałam do przedszkola. Na szczescie mam taka pracę, że nie ma problemu jesli się spóźnię. Po prostu musze wtedy któreoś dnia dłużej posiedzeć.
Ale jak Wojtek któregoś dnia obudził się o 8:10 (a ja sie w końcu wyspałam), to tylko go ubrałam i poleciałam do przedszkola. Na szczescie mam taka pracę, że nie ma problemu jesli się spóźnię. Po prostu musze wtedy któreoś dnia dłużej posiedzeć.
a ja, szczegolnie teraz moglabym spokojnie pospac nawet do 10-11 bo sa rodzice...mama tyle kima, tato z mala rano sie bawi...ale ja i tak wstaje przed wszystkimi...zawsze bylam rannym ptaszkiem...6 to juz dla mnie pora by zaczac dzien!
Rusia, to fajnie, bo ja śpioch, ale nie jest mi dane pospaćPamiętam, jak jeździłyśmy z kuzynka na wczasy (z rodzicami) i ona już dawno była na nogach i nudziła się, bo ja jeszcze w łóżku leżałam i nie byłam chętna na wstawanie;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja roznie...najczesciej ok.23:00 ide spac... i wstaje 07:30 :-) w weekendy przewaznie siedzimy dluzej...czasami nawet do 03:00 ale to jak mamy gosci... no i w weekendy spimy tak do 09:30 razem z mloda a ja czasami nawet do 11:00 jak mi Adam nie zrzedzi ,ze mam wstawac ;-) Ogolnie kocham spac...i gdyby nie obowiazki spalabym caly tydzien
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Oj, ja też jestem śpiochem! Ale niestety na co dzień kładę się około 23-24 (nie wiem jak to się dzieje, że zawsze mam coś do zrobienia, i nagle jest późno), a wstanie o 6:30 to najgorsza męczarnia na świecie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja zdecydowanie wolę wstać wcześniej , mam dłuższy dzień do 10 w łóżku to miałabym juz chyba odlezyny
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mi tez zawsze szkoda czasu w lozku.Prawie nigdy jeszcze nie pololylam sie spowrotem do niego gdy odtransportowalam mloda do przedszkola...a moglabym...bo cisza i spokoj...ale mi szkoda czasu,bardziej jestem wtedy zmeczona....Ale mam dni kiedy nie chce mi sie z wyra wychodzic... :-)