Dziewczyny, u nas jest zupełnie odwrotnie! Z nami Miki nie śpi, ale już minął ten czas, kiedy wieczorem był marudą i nie do życia. Po prostu idzie wtedy wcześniej spać i jest super. Z babcią raz śpi, raz nie. I chyba z babcią jest grzeczniejszy, albo po prostu babcia nie mówi wszystkiego;-) Choć przyznam, że jak jest z jedną osobą, to naprawdę nie ma żadnego problemu, a jak jest "widownia", to fisiuje. Dlatego jak ktoś do nas przychodzi, to Miki zachowuje się jak szczeniak Labradora
reklama
Olga jestes niezla
ja chyba zaraz sie ubiore z Duska i podejdziemy do sklepu po produkty na obiad- znajac mala zasnie na spacerze - celowo pojde ok 11..juz wariacji w domu dostajemy..Wczoraj na godzinke wzielam ja na plac zabaw
ja chyba zaraz sie ubiore z Duska i podejdziemy do sklepu po produkty na obiad- znajac mala zasnie na spacerze - celowo pojde ok 11..juz wariacji w domu dostajemy..Wczoraj na godzinke wzielam ja na plac zabaw
u mnie Olcia dostaje szaleju zarówno przy tatusiu jak i przy widowni. Adam ma jej serdecznie dosyć. Włazi mu równo na głowę. Zero posłuszeństwa. W jej urodziny taką drakę nam zrobiła, że się pokłóciliśmy o jej głupie spodnie.
A do tematu. Ola właśnie poszła spać. Adama nie ma więc usnęła w 2 minuty. Przy nim jest to nierealne. Byłyśmy przed 11 na dworku ale deszcz nas złapał. Co za pogoda, a mieliśmy pojechać na Mazurki :-(.
A do tematu. Ola właśnie poszła spać. Adama nie ma więc usnęła w 2 minuty. Przy nim jest to nierealne. Byłyśmy przed 11 na dworku ale deszcz nas złapał. Co za pogoda, a mieliśmy pojechać na Mazurki :-(.
Klaudia zasnela tak jak mowilam- bylysmy tez na placu zabaw przed 11..potem na malych zakupach i mala w drodze powrotnej przed 12 zasnela..poscieliam jej lozeczko- uchylilam okno, przelozylam z wozka pomruczala..odwrocila sie w druga str i dalej spi...czyli prawie 4 h...:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Co za spioch
reklama
noo obudzilismy ja po 16 na obiadek - przy ktorym marudzila..-czyli standardowo!potem obiejrzala troszke bajki..pogotowala..porysowala..- na dworze.. i pojechala z Adamem na rowerze na plac zabaw..mam nadzieje, ze ja troche zmeczy, by tak ok 21-21.30 padla;-)
oj mam spioszka...wczoraj jak w dzien nie poszla spac..to jak pisalam ledwie do kapieli do 19 ja przetrzymalam
oj mam spioszka...wczoraj jak w dzien nie poszla spac..to jak pisalam ledwie do kapieli do 19 ja przetrzymalam