reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A jak jest u Waszych ze spaniem nocnym?
Wojtek zasadniczo budzi się raz w nocy woła nas zeby go przytulić ewentualnie się czegos napić a potem spi dalej?
Bardzo zadko przesypia bez budzenia
Wojtek zasadniczo budzi się raz w nocy woła nas zeby go przytulić ewentualnie się czegos napić a potem spi dalej?
Bardzo zadko przesypia bez budzenia
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia powodzenia i przespanej nocy
Wojtek padł dziś szybko bo o 19 tak go wywietrzylam:-)
Wojtek padł dziś szybko bo o 19 tak go wywietrzylam:-)
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Oliwa wstaje tak 8-9 rano (chyba że do przedszkola to muszę ją przed 7 budzić), w ciągu dnia śpi raz 2 godziny a chodzi spać po 19 więc generalnie ŚPIOCH !!!!!!! W nocy potrafi się czasem obudzić na kaszę !!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dawki tlenu zazwyczaj są duze bo przebywamy całe dnie przed domem ale dzisiaj był u nas murarz i murował murek z granitu oporowy to było dopiero wydarzenie Wojtek bardzo dzielnie asystował i tlumaczyl murarzowi jak nalezy to robic no i zeby nie bylo mial kask boba budowniczego:-)
Karol chyba czasem się budzi...chyba bo generalnie nie przyznaje sieego - bardzo rzadko zdarzy mu sie do nas w nocy przyjść (ostatnio moze z raz w miesiacu) teraz nie śpi jeszcze bo w dzień spał męczy sie ale już jest na dobrej drodze...
Kasiu-powodzenia!
a u nas na dniach nasze przenosiny na stałe do drugiego pokoju (chyba że mój kręgosłup nie zaakceptuje nowej kanapy i bede uciekac spowrotem ale pojedyncze razy już spaliśmy osobno i nie było żadnego problemu więc myślę że i teraz nie bedzie
Kasiu-powodzenia!
a u nas na dniach nasze przenosiny na stałe do drugiego pokoju (chyba że mój kręgosłup nie zaakceptuje nowej kanapy i bede uciekac spowrotem ale pojedyncze razy już spaliśmy osobno i nie było żadnego problemu więc myślę że i teraz nie bedzie
reklama
Kasia no to fajnie, ze tak wam te pierwsza noc tak lekko minela. A Olga i u was tak ladnie spala tzn. przesypiala noc?
Moje najmlodsze dopiero od kilku dni przesypia wzglednie prawie cale noce we wlasnym lozeczku. A po wakacjach bedziemy testowac spanie w jednym pokoju (Julka i Zoski).
Julek spi za to na ogol ladnie tn. budzi sie czasem by pojsc do toalety ale potem wraca ladnie do spania i spi do 7-7.30:-)
Moje najmlodsze dopiero od kilku dni przesypia wzglednie prawie cale noce we wlasnym lozeczku. A po wakacjach bedziemy testowac spanie w jednym pokoju (Julka i Zoski).
Julek spi za to na ogol ladnie tn. budzi sie czasem by pojsc do toalety ale potem wraca ladnie do spania i spi do 7-7.30:-)