reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
U mnie też od 3 dni niema dziennego spania, ale za to Kuba jak na rycerza przystało wygrał walkę ze swoim smokiem i to właśnie 3 dni temu. Pewnie biedak na odwyku zasnąć nie może. A wieczorem też koniecznie rytuał. Kąpiel i film
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas jest najpierw kolacja , bajka a potem spanie ale spi około 21 dopiero
U nas juz widze jest nowy rytuał. Matek chodzi spac dopiero po 22 ale idzie grzecznie do łóżka i zasypia. Tylko przed snem muszę mu przeczytać bajkę- codziennie tą samą " Co lubią misie?" z efektami dźwiękowymi. Powoli zaczynam uczyć się jej na pamięć
u nas za to istny wieczorny koszmar. Ola cały czas jest chora. Od kilku dni bierze antybiotyk. Choroba ciągnie się już 3 tydzien. Kochany tatus zabiera córcie do łóżka. Wczoraj postanowilam wyjść z nią na spacer przed spaniem. Bo przez tą chorobę Ola mało przebywa na dworzu. I cud zasnęła po 20. Pierwszy raz od kilku dni w swoim łóżeczku i bez sensacji. Dzisiaj mam zamiar kontunuowac. 18 spacer, koło 20 krótka kąpiel, kolacja i spanie. albo odwrotnie kolacja, kapiel i spanie. Mam nadzieje, że wszystko wkrótce wróci do normy....ale kiedy ja wyzdrowieje i wróce do normy... ach napiszę Wam o moich problemach na innym wątku....
reklama