a mi sie Klaudia przestawiła o godzine...juz od kilku dni zasypia po 19...chodzi mrudzi..w kąpieli buczy..kaszka i układa sie, mruczy "aaaaa"przykleja sie do mnie..no i ja kłade..wstaje po 7..wolałam wersje 20-8.30
reklama
Mamoot pelnowymiarowy ma tez te zalete (procz miejsca do przewalanek), ze jak maluch ma zla noc, choruje albo z jakiegos powodu mu zle to zawsze sie kolo niego mozna polozyc a nie zabierac do swojego lozka. Ja tak czasem z Julkiem dosypiam od 6 do 7 jak mu sie cos poprzestawia i wstanie tak rano:-)
Słuszna uwaga Cicha. Na to nie wpadłam. Może dlatego, że takie wspólne spanie, to u nas duża rzadkość.
Dziewczyny, a jak robiłyście z tymi materacami dla dzieci? Bezpośrednio na podłodze? Czy na czymś jeszcze?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u mnie bezposrednio na panelach
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Tez myśle o samym materacu jak narazie:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nie ja dywanów nie planuje, nie lubie:-) tez mam wszedzie ale panele
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
A ja niechce zapeszać ale Zośka ostatnio pieknie nam śpi w nocy . Mieliśmy mały kryzys jak zaczeła spać na "dorosłym" łózku . W nocy jak się przebudziła to odrazu do mnie tuptała :-) cwaniara .... No a teraz to idzie spać ok. 21 i spi tak do 8;30 - 9;00 jak dla mnie to luksus
hi u mnie dzisiaj nastapił luksus. Ola zasnęła wczoraj o 17 i wstała dzisiaj o 6,40. Tylko .... zrobiła sobie małą przerwę w spaniu o 3. Obudziła sie ściągnęła mnie z łózka i zarzyczyła sobie jedzenia. Pobawiła się chwilkę i poszłyśmy spać. zasnęła dziobiąc sobie paluszkiem w dłoń. W przedszkolu wogóle nie kładą jej spać. I niestety ... w trakcie drogi powrotnej do domciu zasypia, wręcz pada ze zmęczenia.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredka to dziwne przedszkole bo dzieci w tym wieku to chyba powinny jeszcze son=bie pospac przynajmniej raz dziennie:-)
reklama