patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas skonczyl sie koszmar....:-) ufff...pieknie spi od kilku dni...tzn.zasypia..ale ze spaniem tez nie ma wielkich problemow...zazwyczaj budzi sie po 05:00 i przechodzi do nas i wtedy jeszcze spimy do 08:00...wlanczam jej "kajtusia" i mozemy jeszcze do 9:30 polezec,podzemac itd...A dzis pieknie mnie zalatwila...Zostawilam dlugopis i jak wstalam rano powitaly mnie piekne malunki na scianach...pol sypialni pogryzdala... do tego przescieradlo ,nawet lalke....Lala wyglada jakby ze studia tatuazy wyszla...
A ze zasypianiem ejst super...Juz nie ma cyrkow...ladnie ubiera sie w pizamke po kapieli,potem wybiera sama ksiazeczke ktora mam jej czytac i albo zasnie podczasz czytania(czytam 10 min.) a jesli nie to robi mi papa:-) daje buziaka,odwraca sie a ja wychodze...Tak to mi sie podoba:-)
A ze zasypianiem ejst super...Juz nie ma cyrkow...ladnie ubiera sie w pizamke po kapieli,potem wybiera sama ksiazeczke ktora mam jej czytac i albo zasnie podczasz czytania(czytam 10 min.) a jesli nie to robi mi papa:-) daje buziaka,odwraca sie a ja wychodze...Tak to mi sie podoba:-)