Klaudia czasem "pada" o 19.30...jak wczoraj..Długi spacer na nózkach..kolacja, kapiel, kakao/kaszka i juz od 19 biadoliła spac..mruczała(aaa-takie jak kotki dwa..co oznacza mamooo połóz mnie spac!)przeciagnełam te 30 min..bo spi 12 h wiec chciałabym by wtsawała poxniej..a ona mnie zaskoczyła dzis bo wstała o 8.20..czyli spała ponad 13 h
reklama
Mama-Agnieszka
Zaangażowana w BB
Moja Roksanka już od ukończenia 5-ciu miesięcy przesypiała calutkie noce( bez karmienia i picia),ze starsza córką było zresztą tak samo( może dlatego że od początku były niestety karmione butelką).W tej chwili córcia wstaje tak koło 7, póxniej spi mniej wiecej od 13 do 15- 15:30 i o 20 dostaje butle, do łóżeczka i zasypia.Sandra po przedszkolnym "wycisku" tez zreszta zasypia o 20 więc całe wieczory mamy z mężem dla siebie
PAti - to Noemi już w ogóle nie sypia w dzień!!?? nieźle...
Karol śpi do ok 8 rano a potem mniej więcej 13-15. Chociaż ostatnio budzi się z płaczem ok 5.30-6.30 i ciężko mu zasnąć - tak 2 razy już w tym tyg - i grzebie w buzi strasznie - pewnie znów zęby...
Karol śpi do ok 8 rano a potem mniej więcej 13-15. Chociaż ostatnio budzi się z płaczem ok 5.30-6.30 i ciężko mu zasnąć - tak 2 razy już w tym tyg - i grzebie w buzi strasznie - pewnie znów zęby...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska prezz 7 dni w tygodniu 2 razy sypia jeszcze w dzien... np.dzis spala 45 min....
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Kuba też sypia ok 20-20:30 i wstaje o 7. Jak kładł się o 18 to była murowana pobódka o 5-6 więc go poprzestawialiśmy.
A w dzień 1 drzemka ok 12 trzy godzinki
I wiecie co też bym tak chciała
A w dzień 1 drzemka ok 12 trzy godzinki
I wiecie co też bym tak chciała
a ja dzis z Klaudia miałąm małe przeboje..niby nic wielkiego, ale pierwszy raz mi taki numer wycieła Poszła spac tak jak zawsze ..nawet wczesniej bo juz o 19.45 smacznie spała..Obudził ją telefon!!!Tatus zadzwonił "zobaczyc" co dziewczyny robia?(naturalnie pogonic mnie od kompa..a ja z Pati w chnczyka pykałam i Klaudia sie obudziła..zjadła (bo tak czesto sie przebudza ok 22-23 na kakao/kaszke)odróciła sie i niby śpi...a ona niby spała.. Połozyłam sie wiec z nia do łózka...grzecznie lezała ale od 23 chyba do 1 Ja spałam-ale tak "na czuja"zerkajac co chwile co robi..mruczała sobie pod nosem.. całowała mnie , głsakała.memlała moje wosy(jak czesto robi przed zasnieciem)i wtulała sie ta mocno, że jakby mogła to chyba z powrtotem wlazlaby mi do brzucha!!!..(biedna zasna nie mogła..a starała sie ..głaskałam ja po włoskach(tak jak lubi)..szeptałam, jak ją kocham..ale, nie wiem kiedy dokładnie zasneła...bo ja w pewnym momencie twardym snem odpłynełam..dzis jestem nietomna...Obudziłysmy sie przed 9.."siła"przez Klaudie zostałam sciagnieta z lózka..dosłownie..zeszła i niby grzecznie sie kreciła koło łózka..wołajac co raz- Adam, mama, mamo az sie wkurzyła i zaczela tak manifestacyjnie łapkami "walic" w łózko..i ciagnac mnie za nogi....nie było mocnych..a i Adam mnie poprosił bym poszla z nia do salonu, bo on z nocki.i dzis znowu na nocke...a jeszcze zaraz musi isc jedna nasz spr załątwic....wiec moje takie leniwe zostaja weekedny...Wowczas na niego pada - "idziesz' z mała do slonu sie bawicprzebrac i dac sniadanko
własnie..wczoraj Klaudus wiedziała, ze trzeba spac..ze mama kaze, ale nie mogła..ewidentnie..starała sie...wierciła na łózku..az mi jej szkoda było
ale KOcham te chwile kiedy sie w nia wtulam..i sie tak głaskamy, przytulamy..a ona co raz mi daje buziaczki..i obowiazkowo w same usta..i nie wazne ze np. jestem poza zasiegiem..głowe mi "targa"obkreca i cmok -a ma rózne rodzaje buziaków.np.soczysty..i miłosciowy/fimowy:-):-)to taki przyłozone ustka do ustek i krecenie główka(powiennam opisac to na innym watku- upssss
ale KOcham te chwile kiedy sie w nia wtulam..i sie tak głaskamy, przytulamy..a ona co raz mi daje buziaczki..i obowiazkowo w same usta..i nie wazne ze np. jestem poza zasiegiem..głowe mi "targa"obkreca i cmok -a ma rózne rodzaje buziaków.np.soczysty..i miłosciowy/fimowy:-):-)to taki przyłozone ustka do ustek i krecenie główka(powiennam opisac to na innym watku- upssss
reklama
cos ostatnio "pada" spac juz ok 19..dzis zasneła o 19.20..Podczas kąpieli straasznie marudziła..taka była zmeczona i senna..Dziwne, bo normalnie w ciagu dnia spi te min. 2 h..moze po tej przebojowej nocy taka niewyspana..no i zakupy (rodziców)moze ja "wykonczyły"