reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Wiecie co - tez rozważałąm tą opcję z prezentami :) ale prawda pewnie taka że przyniósł żebym mu ubrała, bo zawsze to robi, tyle że ja wtedy nie śpie więc nie musi ich ustawiać obok mnie na pościeli ;)

reklama
hej! zaskocze Was. Ola przesypia całe noce. Wogóle się nie budzi. Nic nie będe pisać o jedzeniu. Nie je. Poprostu śpi. TYlko czasem jej się zdarz przyjść do mnie dołożka. Tak w nocy koło 3 nad ranem. No prawie co 2 noc, ale co tam:-D

Fredka - mnie nie zaskoczyłas;-)..moja Klaudia ładnie od pierwszych dni przesypia noce..teraz ok 12 h..i rzadko kiedy sie przebudza..jesli juz, to cos sie napic, albo zły sen..
Chodzi spac ok 20.30 i wstaje przed 9:-)

Rusałko....:-( za wcześnie się pochwaliłam. Ola znowu wstaje 2,3 razy w nocy. Najzabawniej jest koło 3 nad ranem. Dzisiaj dostałam po głowie miśkiem. Ola stała nade mną i szczerzyła swoje piękne ząbki. Z jej miny wyczytałam..... posuwaj się matka spać mi się chce...... a mi ręce opadły. Ostatnio wkitrała mi się pod kołdrę i umieściła swoją dupinke koło mojego nosa. No i wiecie co było dalej, zaczęła puszczać bączki. Jak tylko sobie wzdechnęłam zaczęła się śmiać. I w ten o to sposób o 2 w nocy siedziałyśmy w łóżku i śmiałyśmy się jak głupie do sera. Czasami to się zastanawiam co ja bym bez niej zrobiłA. tO TAKI MAŁY KOCHANY URWIS:-).

U nas rewolucja. Kupiliśmy z mężem łóżko piętrowe dla dzieci. Matek oczywiście śpi na dole ale najlepsze jest to że jak idzie spać wieczorem to wstaje rano o 8.30 i wogóle w nocy się nie budzi już na picie:tak:Oby tak dalej:-)

Dziewczyny widze ze juz sie pozbylyscie lozeczek ze szcezbelkami, wszytkie??
Mati spi jeszce w takim i na razie chyba nie bediemy zmieniac, bo mi sie wydaje ze z normalnego by nawiewal, szcegolnie w dzien.. - ja u Was to wyglada, nie uciekaja???
my szcebelkow nie wyjelismy - wyrodni rodzice....

Mati spi od 20.30 do 7.30 plus w dzien nieco ponad godzine...

reklama
a u nas właśnie ostatnio bunt - Karol chce zasypiać na dorosłym łóżku...ale nie zawsze - tak co któreś spanie i tez nie zamierzamy się na razie pozbywać łóżeczka - zresztą nie mielibyśmy gdzie wstawić łóżka, wszystko trzeba by przemeblować...a ja bym się stresowała że spadnie w nocy bo się kręci strasznie :) ja myślę że jeszcze z rok albo przynajmniej pół będzie w łóżeczku - zresztą życie pokaże ;)

Do góry