reklama
A nasz ostatnio strasznie marnie spi. Budzi sie czesto i gesto i juz nawet nie pamietal kiedy nocke przespal w calosci. Napewno przed przeprowadzka a wiec juz miesiac temu. Nie wiem czemu mu sie tak nagle odmienilo - mieszkanie, halasy...? Faktem jest, ze strasznie to uciazliwe. Jedyne co dobre to, ze po zamianie lozeczka nie prostestuje i kladzie sie w miare z checia (w dzien tez lubi sobie od czasu do czasu wlezc polezec) - no ale budzic sie budzi:-(
Moze w koncu wroci to wszystko do normy i da mi sie jeszcze Julek troche wyspac pzred koncem marca;-)
Moze w koncu wroci to wszystko do normy i da mi sie jeszcze Julek troche wyspac pzred koncem marca;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas to samo co wczoraj...czyli zbliza sie 23:00 a mloda pobudka i tak z 5 razy trzeba isc bo wstaje i stoi pod drzwiamy...Za piatym razem Adam sie zdenerwowal,pogrozil paluchem,dobitniej powiedzial ze trzeba spac i poskutkowalo...juz wiecej nie wstala
Pati - Noemi chciałą iść sprawdzić czy prezenty już są w butach (u was tez w btach?) a ja dzis sie obudzilam i zobaczyłam kapcie Karolka równiutko ustawione obok mnie na łóżku - nie wiem o co cwaniakowi chodziło że mi je tak postawił
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska u nas w butach zazwyczaj ale narazie i tak nie kuma wiec daliwsmy tak normalnie wlape nawet nie pakowalismy...A jesli o spanie chodzi to juz od 20:30 zaczal sie u nas cyrk...czyli jak zawsze-wstawanie,przylazenie do drzwi...i tak co 20 min...az nastala 23:00 i w koncu zasnela...Ale za to juz o 5:20 wyladowala u nas...
A ja zas dzis mialam kosmiczne sny...
A ja zas dzis mialam kosmiczne sny...
reklama