reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Oj dziewczyny, ja Was podziwiam i współczuję - Marcinek przez kilka dni wstawał o 6.30 i to mnie wykańczało... Normalnie śpi od 20 do 7.30 i w dzień od 12 do 14. A dzisiaj pobił rekord - obudził się o 9.30 :szok: Tylko że na moje nieszczęście ja i tak nie pospałam dłużej, bo szłam do pracy :-D

reklama
4 noce u tesiowej i juz mi dziecko zwariowalo:crazy:
Wczoraj nie chciala zasnac sama-wyja jak popazona...Oczywiscie kochana babcia usypiala mi dziecko i mam efekty...Dostala opierdziel bo przyznala sie ze zal jej bylo ze poplakiwala wiec lezala z nia az zasnie...No ale ja twardzielka wczoraj bylam i tak dlugo walczylam az sama zasnela...mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej....

dziewczynki moje kochane - własnie u nas pada rekord:szok:...Jest u nas g. 14.35 ..a Klaudia śpi juz tak od 11...:sorry:..byłam z nia na zakupach, w trakcie w sklepie padła..(zasneła:happy:..na siedząco- bez marudzniea:/..spokojnie buszowałam po stoiskach:)..Czas wracac..- przełozyłam ją do samochodu..przyjechałam do domku, przełozyłam do wózka poprzykrywałam i dalej śpi:-)..zagladam do niej..przeciaga sie, ziewa, pochrapuje i smacznie śpi:cool:

Pati zazdroszczę ci tego uporu:tak: ja tam jestem miękka, zaraz mi jej szkoda jak płacze, no i mam efekty sama Iza to w życiu nie zaśnie chyba że na spacerze. Ostatnio budzi mi sie po kilka razy w nocy, śpi niespokojnie rzuca się po całym łóżku :baffled:
w dzień śpi 2 razy po godzinie:happy:

u nas nastąpiła wielka poprawa. Ola śpi jak suseł. Dzisiaj wstała o 8 a położyłam ją spać o 21. Najważniejsze jest to, ze powoli odzwyczaja się od nocnego jedzenia. Je tylko raz w nocy i nad ranem 2. Ale rano to pestka. Bardzo jestem zadowolona... Pati a Ty to masz wytrzymałość. Bardzo Cię podziwiam. Być konsekwętną to trudna sztuka... ale jaka przydatna...:-)

reklama
Niezle Duska se pospala:szok::rofl2:

U nas dzis noc masakra...Juz od 01:00 ,loda wyladowala u nas w lozku bo inacze chyba do samego rana by wyla...Trudno wyczuc co jej bylo...Byc moze po szczepionce bo bylismy wczoraj...:eek: No a teraz w koncu zasnela...Wczoraj nie spala wogole po obiadku...i nawet dopiero poszla spac o 21:00 bo bylismy i u kolezanki i potem razem na zakupach-bez wozka:-) Mam nadzieje ze pospi chociaz pelna godzine bo u nas dzemka zazwyczaj trwa ok 45 min:crazy::cool:

Do góry