reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas cos ostatnio problemy z zasypianiem-przynajmniej po poludniuWidze ze spiaca,kladzie sie na mnie ale jak ja niose do lozka to placz...Wlasnie mam syrene w pokoju:dull:
patrycja24berlin
Fajnie by bylo gdyby zasnela-ale ni chu**ja...wlasnie tarmosi mopa:-)
Buziaki przekazane:-)
Buziaki przekazane:-)
patrycja24berlin
No i popoludniowej dzemki nie bylo...I nawet calkiem przytomna biegala...A tancowala tak ze takie---> oczy robilam...Mala latynoska mi rosnie
Wlasnie Ja polozylam spac ale i tak protestowala bo ona to bawic by sie chciala!!
Wlasnie Ja polozylam spac ale i tak protestowala bo ona to bawic by sie chciala!!
patrycja24berlin
Ania ja to tylko sie boje zeby mi calkowicie nie olala dzemek poobiednich bo wtedyto wogole zero odpoczynku i czasu dla siebie...Tylko wieczory i noce mi zostana...:dull:
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas juz jest coraz częściej tak ze Wojtek rezygnuje z popoludniowej drzemki co wcale nie oznacza ze wieczorem szybciej pojdzie spac
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
U nas też z drzeką trudno . Zosia teraz zasypia tak ok. 12-13 ale przed tym koniecznie musi być spacer inaczej nie da rady ........
reklama
patrycja24berlin
ufff zasnela 10 min temu u mnie na kolanach...myslalam ze juz koniec dzemek nastal u nas....