reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Noemi przytula sie w zaleznosci od humorow ale nazekac nie moge bo np.dzis budzila mnie slodkimi caluskami...JAk jest zmeczona to bardzo lubi sie we mnie wtulic...Czesto przytulamy sie i ogladamy razem tv...

A u nas dzis pobudka o 6.44:crazy: Mam nadzieje ze to tylko jednorazowy wybryk...

reklama
A jak tylko usiądę koło niego na podłodze "po turecku", to zaraz przynosi jakąś zabawkę i gramoli mi się na kolana. I tak sobie siedzi u mnie i razem się bawimy. Strasznie to lubię.:tak::tak::-D

Mateusz tez uwielbia te konfiguracje, z tym ze on przynosi mi ksiazeczki i razem je czytamy. Jak skonczymy jedna, to Tisiek gramoli sie po nastepna, wybiera, wraca biegiem i zabawa od poczatku. Za jednym zmachem potrafimy tak 3-4 ksiazeczki przeczytac :-D I tez to uwielbiam! :-D

Dziś pobudka o 6, ale to dobrze, bo i tak trzeba o tej porze wstać. Tylko dlaczego nie wstaje później w weekend?:dry:

Miki od dwóch dni wymyślił sobie, że przy zasypianiu co chwilę podnosi się, przytyka buziolka do szczebelków i czeka na całuski:sorry2:A jak tylko wyjdę z pokoju jak jeszcze nie śpi, to od razu jest "mama":-)

A to Miki synuś mamusi :-)
Marcinek wczoraj po zmianie czasu poszedł spać tuż po 18, a obudził się dzisiaj o 6.30. Dzisiaj zasnął po 19, więc mam nadzieję, że jutro pośpi trochę dłużej...

To a propos spania, wiec w tym watku :-D
Kompletnym przypadkiem znalazlam w sieci bloga mojego znajomego ze studiow. Okazalo sie, ze ma coreczke mniej wiecej w wieku naszych smykow (miesiac mlodsza). Czytam, i widze Mateusza hehe
A do przeczytania tu:
http://metro.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?395981
- historia z czwartku, 25 października 2007 "Jak ojciec zapomniał, że dziecko spać może chcieć" :-D:-D:-D

reklama
Bardzo fajny blog - ma żywiciel niejedyny łatwość pisania :)
a mnie ta historyjka tez rozczuliła bardzo bo ostatnio Karolkowi zdarza się samemu chodzić spać (ale o tym - cii, nie chwale tylko w tajemnicy wspominam...) i że szczebelki wyjęte to sam wchodzi i się jeszcze nakrywac kołderką próbuje...po drodze koniecznie trzeba o radio zahaczyć żeby mama kołysanki włączyła, no i niestety paluch uspokajacz na zaśnięcie do buzi wędruje...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry