reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Tzn gdzie dziecko powinno mieć głowę? na jakim kierunku? Karol zawsze mi sie odwraca głową na zachód jak go na wschód położe...
i my mieliśmy dziś niespodzianke - niestety niemiłą :( poszedł wczoraj spać wcześnie bo nie spał po południu - zasnął chwilę przed 20 (jak na niego to wcześnie) i obudził się o 3.30 i się chciał bawić!!! przez półtorej godziny nas męczył pokrzykując i popłakując, wzięcie do siebie nic nie dawało...przekichana noc

reklama
Wojciaszek zasypia w dowolnym kierunku.... :-D:-D:-D:-D:-D
Ale kuper zawsze do gwiazd. Co prawda ostatnio zasypia czasem taki rozpłaszczony, ale na brzuszku. Naleśnik jeden.

Baśka głowa dogóry u mnie też wczoraj była kijowa noc. Zośke meczął zęby i copół godziny się budziła :szok::szok:.Normalnie szok cały dzień byłam nieprzytomna a tu jeszcze jesienna pogoda nastała więc muliło mnie cholernie myślałam że nie dam rady :baffled:.
No a dziś jak narazie odpukać zapowiada się dobrze.Klucha juz lulka od 2 godzin , spokojniutko . Oby tak do rana czego i wam dziewuszki życze :-)

Sandra śpi z południa na północ i przesypia ślicznie całą noc (mam nadzieję ze nie zapeszę)ja mam inny problem niestety żeby zasnęła muszę ją nosić ok 10 minut i jeszcze po czułku całować spryciarę mała ale ja to uwielbiam gdyby nie kręgosłup to mogłabym ją tak usypiać do 18 -tki :-D

Kakaw ale jeśli dla Ciebie to nie problem tzn że TO NIE JEST PROBLEM ;) Ja tez lubię Lola przytulać przed snem :) z tym że musi być naprawdę śpiący maksymalnie żeby to działało, w przeciwnym wypadku nie może się skupić, chce się bawić, chce mnie skubać, uśmiecha się, próbuje mi dłubać w nosie itp itd :)

Zastanawiam sie nad kupnem normalnego dziecinnego łózeczka, bo w tym ze szczebelkami Wojciaszek sie miota jak szalony i ciagle wali głowa w szczebelki.
Czy moze juz któres dzidzi spi na normalnym łózeczku?

reklama
Do góry