reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Mamoot kołytsanka jest super !!!!!!!!!!!! Widze że dziadziuś ma talent do takich rzeczy. Poprostu bomba !!!!! Uściski i wielkie uznanie dla Wojtusiowego dziadka :-)

reklama
Też myślę że naprawdę piekna ta kołysanka....
Aż mi smutno się zrobilo ża Zosi babcie i jedyny dziadek tak daleko od nas są....
Cudowna jest relacja dziadków z wnukami...taka, powiedziałabym, bardziej beztroska niż rodziców z dziećmi.

Dziewczyny kochane, bardzo mi miło, że kołysanka się podoba. Prawa autorskie użyczone ;-) - śpiewać można. :-D
A tak serio, to tata mojego małża ma rzeczywiście taką łatwość do pisania. On jest filozofem, historykiem sztuki i dziennikarzem. Takie połączenia dają takie efekty. :-)
W każdym razie na pewno Wojciaszek wiele się od niego nauczy. Może nie zawsze dziadek równo założy pampersa, ale jestem pewna, że to będzie ukochany dziadzio Wojtka.:-)

Mamoot kołysanka jest boska. Bardzo mi się spodobała. Przyznam się szczerze, że zakręciła mi się łezka:-). Wracam dalej do czytania....

Stokrotki cieszę się z postępów Zosi w spaniu. Mamoot co pisałaś o tym winku....? Muszę kończyć mąż zaraz zniesie jajko. Pa

Mamoot to teraz wszystko jasne z kąd dziadek ma taki talent :-),chociaż talent to nie wszystko widać że dziadzio musi kochać szaleńczo swojego wnuczka :-) naprawde zazdroszcze

Mamoot swietna kolysanka,wielkie uznania dla dziadziusia...Usciskaj ;Mu dlon:-)

A u nas znowu to samo...W polsce bylo tak swietnie bo mloda chodzila spac juz o 19:00 i przesypiala z maxymalnie jedna pobudka na smoka do 06:30 a tu znowu po kilka pobudek.wstaje juz o 06:00....Do dekla idzie dostac:wściekła/y:

Dziś po raz drugi Miki zrobił mamusi prezent - przespał nockę od 20.00 do 6.00 rano:tak::-):-):-) Chyba te burze za oknem tak go do snu ululały:laugh2:

reklama
Wlasnie sie Asiu zastanawiam....bo i w hotelu i u mojej mamy i babci wszedzie przesypiala noc...a tu jak nienormalna po 5 razy potrafi sie budzic...Mylelismy ze moze zle lozko jej stoi(tzn.materac na ktorym spi wiec przestawilismy...Nie wiem czy wiecie ale lozeczko nie powinno stac ze wschodu na zachod ani odwrotnie tylko z polnocy na polodnie lub na odwrot....Niestety to nic nie dalo...Pomyslelismy ze moze spi za nicko wiec dzis dostanie normalne lozko i zobaczymy efekty...

Do góry