reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Mamoot no pewnei że to zasługa świeżego powietrza ale żeby aż 3 godzinki :-):szok: wy nie za dobrze macie z tym Wojtusiem :-)
No a u nas to chyba zęby idą pełnoł parą bo Zosieńka strasznie nie spokojnie dziś śpi no i w dzień miała podwyższoną temperaturke :(

reklama
Mamoot, a moze byscie wzieli nastepnym razem Mateusza??... ;-)Dzisiaj w ciagu dnia spal cale poltorej godziny.........

Ale to prawda, ze na swiezym powietrzu potrafil przespac dwie godzinki za jednym zamachem i nawet go to szczegolnie nie dziwilo...

Mamoot no pewnei że to zasługa świeżego powietrza ale żeby aż 3 godzinki :-):szok: wy nie za dobrze macie z tym Wojtusiem :-)

Stokrotki, ja też czasem do takiego wniosku dochodzę.

Heatherku, z przyjemnością zabierzemy Matisia. I jego rodziców od biedy też możemy wziąć. ;-):-D

Mamoot, a moze byscie wzieli nastepnym razem Mateusza??... ;-)Dzisiaj w ciagu dnia spal cale poltorej godziny.........

Matiś ja też tyle spałem - Mikołaj:laugh2: I dlatego po 19 mój synal padł jak kawka. Oczywiście obudził się w nocy, po 2 i nie mógł zasnąć:-(

Mamoociki, czy Wy aby nie przesadzacie z tym spaniem? Może robicie jakieś czara mara??? Chyba Wam też Mikołajka podrzucę - ot taki mały żłobek sobie zrobicie:laugh2:

Ania, ja myślę, że Mateuszek musi się przestawić ze spaniem. Jak budził się kilka razy w nocy, to i dłużej musiał odespać rano, a teraz śpi ładnie w nocy, więc wcześniej wstaje. Myślę jednak, że marudzi, bo w dzień ma za mało snu. Trzymam kciuki, żeby wszystko się unormowało.:-)
Marcinek też potrafi spać w dzień 2-3 godziny po rząd. Nieraz to już nie wiem, co ze sobą zrobić w tym czasie:-D

Heatherku, Kasiu, no to jesteśmy umówione. Ja Wam zabieram facetów na obóz spaniowy :-D. Plan jest taki: dzieci śpią, a my imprezujemy. Trzeba by się tego winka kiedyś wspólnie napić!:-D

Sylwia, my też mamy już tylko jedno wieczorne karmienie. Ale to już końcówka, bo już mi się laktacja kończy.

reklama
dzieki Basiu, ja kupuje Matiemu mleczno ryzowa z Bobovity na wieczor a na sniadanko morelowa...
Mamo Marcinka., stokrotki..- mam nadziej ze sie unormuje...Tez bym chcial zeby dluzej spal w dzine ale 50 minut i koniec, jakby go cos wybudzalo i juz nie zasnie...

Dzisiaj w nocy byla masakra Mati budzil sie 3 razy, na szcescie zasypial szybko
ale na dobre obudzil sie o...4.30!!!!!
i przez godzine wyl i nie chcial spac, w koncu widno juz bylo, wiec chcial brykac a mama spac go chciala klasc
w koncu wzielam go do naszego lozka, na cyca i zasnal akurat jak pierwszy raz piorun strzelil!!!i spal do 8 ale w miedzyczasie jeszce cyca tez jadl, a raczej przed 8 juz byl przyklejony

w dzien hardcore, nie mogl/chcial zasnac, w koncu spal 2 razy po 50 minut
jak sie budzi to zawsze z krzykiem...nie wiem czemu..nawet nieraz dobrez oczu nie otowrzy
Wieczorem, przed chwila ladnie zasnal...ciekawe jak bedzie spal...

Do góry