Ja tez juz mialam @ po ciazy i przez 3 dni lecialo ze mniej ak z kranu i tez myslalam ze maz mi nie da rady zarobic na podpaski ale po tych 3 dniach jakby wszystko przeszlo, mialam jeszcze @ przez 2 dni ale tylko po pare kropelek Bylo by milo miec taki okres bo ja zawsze mialam ponad tydzien i caly czas bardzo obficie :-( wiec mam nadzieje ;-)
reklama
Ja tez bym juz chciala ale.... no i tu sie zaczyna po pierwsze musze duzo schudnac bo moj organizm a przede wszystkim kregoslup tego nie zniesie :-( no i co najwazniejsze mam szkole:-( w przyszlym roku licencjat, ale na magisterskich ustrzelimy sobie drugiegi bobaska ;-) :-) zreszta...mam czasu a czasu! ;-) Najlepsze jest to ze w mojej grupie na uczelni wszyscy patrzyli na mnie jak na jakas wariatke ze jestem w coazy, zwlaszcza ze naleze do najmlodszej grupy studentek a teraz mamy juz dwie kolejne ciezarne-w moim wieku:-) Moj maz sie smieje ze zasialam ziarno plodnosci na uczelni
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Najlepiej iść za ciosem jak to mówią. My tak zrobiliśmy i mamy dwójkę wspaniałych dzieciaczków i jesteśmy oboje dumni i bardzi szczęśliwi :-)
reklama
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
kOBIETKI JA BIORĘ OD DWÓCH TYGODNI CERAZETTE i dostałam po dwóch tygodniach brania normalną @ ..nie jest to jakies tam plamienie tylko normalna @...
miałyście tak?
miałyście tak?
Podziel się: