reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Madziu nasze organizmy są bardzo różne i pewnie może tak być ale jak się denerwujesz to zrób sobie test i wszystko będzie jasne.
R
rouż
Gość
Madziu, nie denerwuj sie, Twoj organizm musi sie przyzwyczaic do funkcjonowania jak sprzed ciazy, a to nie trwa tak hop-siup Gospodarka hormalna byla zachwiana, ale wszystko sie wyreguluje:-)
Ja bym samym testom tak nie ufala. Gdy bylam juz w 3 tygodniu ciazy(o czym marzylam) to test byl negatywny . Mialam taki, ktory ponoc wskazuje juz 6dniowa ciaze, a poniewaz @ spozniala mi sie i to ponad 3 tygodnie, zrobilam 3 testy w tygodniowych odstepach i wszystkie byly negatywne-nawet lekarz mnie badal i nic nie stwierdzil a powiedzial, ze skoro powtarzalam testy to wyniki sa wiarygodne Ja dziekuje, za taka wiarygodnosc!
Ja bym samym testom tak nie ufala. Gdy bylam juz w 3 tygodniu ciazy(o czym marzylam) to test byl negatywny . Mialam taki, ktory ponoc wskazuje juz 6dniowa ciaze, a poniewaz @ spozniala mi sie i to ponad 3 tygodnie, zrobilam 3 testy w tygodniowych odstepach i wszystkie byly negatywne-nawet lekarz mnie badal i nic nie stwierdzil a powiedzial, ze skoro powtarzalam testy to wyniki sa wiarygodne Ja dziekuje, za taka wiarygodnosc!
R
rouż
Gość
Wiecie, a ze mna jest chyba cos nie tak...Nie boire zadnych tabletek antykoncepcyjnych, ale nie boje sie rowniez nastepnej ciazy, a jakos nie mam wiekszej ochoty na seks...Jak mnie moj maz jakos namowi i zacheci, to juz w trakcie ciesze sie z tego i jest super, ale wczesniej jakos o tym nie mysle. Moze ma na to wplyw fakt, ze czulam sie przemeczona? Zobacze po powrocie do domku jak bedzie teraz wygadac sytuacja...Bardzo kocham meza, ale na ogol mam ochote po prostu tylko porzytulac sie do niego.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Royanno,ze mną jest niemal identycznie(poza tym że następną dzidzię chcę za 3 lata;-) ), nie mam specjalnej ochoty,ale jak już M.się trochę pomęczy pomasuje tu i ówdzie, to jest super.Chyba się kurdę starzeję;-)
Ja też mam podobnie ale podejrzewam, że to dlatego, że mnie tak pocharatali przy porodzie... teraz jest już wszystko super ale cos mi tam pewnie jeszcze w głowie zostało i się ciągle boję... No ale opatrznośc nade mną czówa... nasi znajomi się rozstali i facet z tego związku jest teraz na etapie odbijania sobie i generalnie szuka bardzo intensywnie i to głównie przez łóżko, więc postanowilismy, że kupimy mu na gwiazdkę "Kamasutrę". Książkę kupowałam ja przy okazji wieczornego samotnego wypadu do geanta, przeglądałam kilka ale zdecydowałam się na jedną bo miała moim zdaniem najładniejsze zdjęcia, takie subtelne, czarno-białe, do tresci nie zagladałam bo tez przyznam się szczerze czułam się trochę głupio przeglądając te książki. W domu okazało się, że kupiłam Kamasutrę dla kobiet :-) z prezentu nici bo nie damy facetowi książki opisującej jak techniki dla kobiet, no i tak stałam sie posaidaczką kamasutry...
reklama
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
MARRTRUDA, ja też tak mam czasami ;-)
U mnie jest też trochę inny problem, ochotę mam, jestem na zastrzyku antykoncepcyjnym, więc ciązy się nie lękam, tylko,ze lekarz tak mnie dobrze zszył,ze az za dobrze, jest gorzej niz u dziewicy!!!!;-) mialam az 11 szwow, więc moze z tad problem, nie wiem, A WY MACIE TAKIE PROBLEMY???
U mnie jest też trochę inny problem, ochotę mam, jestem na zastrzyku antykoncepcyjnym, więc ciązy się nie lękam, tylko,ze lekarz tak mnie dobrze zszył,ze az za dobrze, jest gorzej niz u dziewicy!!!!;-) mialam az 11 szwow, więc moze z tad problem, nie wiem, A WY MACIE TAKIE PROBLEMY???
Podziel się: