reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

reklama
Mycha ja też nie dostałam jeszcze @ ale z tego co wiem, jak się karmi piersią to może się nie zjawić dopóki dzidzi nie odstawisz! Ja na to bardzo liczę ;-)

Mycha, jak Milenkę juz prawie nie karmisz cycem, to z pewności niebawem dostaniesz@:tak: Ja karmię cały czas i dostałam szybko, czym zachwycona nie jestem, bo miałam nadzieje, że dłużej bede miała święty spokój.

Ja dostałam @ równo 3 mies. po porodzie czyli 2 dni temu i jestem po zastrzyku, a przeczytałam w którymś poście, że ponoć po zastrzyku się nie dostaje. Może na mnie nie działa, chyba będę musiała zadzwonić do mojego gina.

Dziewczyny czy wy już wszystkie dostałyście @ od porodu? bo u mnie cały czas cisza?? :dry:

Mycha! U mnie tez na razie cisza, a dzis mijaja rowno 4 miesiace od porodu!!! Ale ja sie bardzo ciesze:-D Choc pewnie to sie lada dzien zmieni, bo Maciejka dokarmiam coraz czesciej butla(wczesniej dostaje cyca). Ale im pozniej dostane @ tym bede bardziej zadowolona, bo moalam @ bardzo bolesne, obfite i dlugie:baffled: Nie tesknie za nimi!

Ja tez jeszcze nie mam @ i mam nadzieję, że jej tak szybko nie dostane, choć z drugiej strony strasznie się cykam ciąży....

Ufff... A ja sie ciesze ze w koncu dostalam @ :tak: Bo to juz moja druga i strasznie sie balam ze znow jestem w ciazy. ALe widac jeszcze nei wsyztsko sie wyregulowalo.

reklama
Do góry