reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Cleo nieszczęścia chodzą parami
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Ja jeszcze nie dostałam @ i mam nadzieję, że długo jeszcze nie bedę miała bo tak jest fajnie :-) ;-)
Co do współżycia to już zaczęlismy 6 tygodni po porodzie i nic nie bolało bo w końcu mialam cc Natomiast u gina jeszcze nie bylam bo ciągle brak czasu i musiałabym się wybrać w tym miesiacu, żeby się upewnić czy wszystko ok.
Co do współżycia to już zaczęlismy 6 tygodni po porodzie i nic nie bolało bo w końcu mialam cc Natomiast u gina jeszcze nie bylam bo ciągle brak czasu i musiałabym się wybrać w tym miesiacu, żeby się upewnić czy wszystko ok.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,nie ma sprawy. ;-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mija super i Ty zadowolona i ja miesiąc później odwiedzę gina :-).
Wiecie, ja łykam te tabletki ale jakos sie boję czy one u każdej kobietki działają . Mam nadzieję, że tak, bo ostatnio z mężem szalejemy :-) .
Wiecie, ja łykam te tabletki ale jakos sie boję czy one u każdej kobietki działają . Mam nadzieję, że tak, bo ostatnio z mężem szalejemy :-) .
ja gapa zapomnialam o dwoch tabletkach i okresa mam za caly rok niemania; cholera teraz nie robie przerwy pomiedzy tabletami tylko zaczne drugie bo z pierwszego mi zostalo 5 sztuk; eh i seksu sie teraz boje gorzej niz diabla
reklama
Podziel się: