reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dla mnie i tak najwiekszym zdziwieniem jest @ u Agutki. Karmi piersia a tu już ma ją po raz drugi. Hmmm, Agutko znaczy to ze twój organizm jest gotowy na nastepną ciazę
Cleosiu,polozna i gin powiedzieli mi,ze to normalne. :-) Pierwsza @ dostalam dokladnie 6 tygodni po porodzie,wiec to nic zlego. :-)
Drugiej ciazy nie planuje narazie. :-) Zuzia mi wystarczy do szczescia. A poza tym "do tanga trzeba dwojga". ;-)
cleo28
Fanka BB :)
Ja nie mówie że jest to nienormalne, po prostu pierwszy raz sie z tym spotykam.
Przeważnie kobiety karmiace piersia dostają miesiączke kiedy czas między karmieniami sie wydłuża szczególnie jeśli w karmieniu nocnym jest dłuższy niż 6 godz.
Jeśli chodzi o te które nie karmia piersią to @ wraca przeciętnie po 3 miesiacach.
Podkreślam przeważnie
Przeważnie kobiety karmiace piersia dostają miesiączke kiedy czas między karmieniami sie wydłuża szczególnie jeśli w karmieniu nocnym jest dłuższy niż 6 godz.
Jeśli chodzi o te które nie karmia piersią to @ wraca przeciętnie po 3 miesiacach.
Podkreślam przeważnie
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja nie mówie że jest to nienormalne, po prostu pierwszy raz sie z tym spotykam.
Wiec juz masz odpowiedz,skad moja miesiaczka. :-) Przerwy miedzy karmieniami u mnie w nocy,to 7-9 godzin,gdyz tyle spi Zuzanka.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mycha u mnie jest tak na początku stosunku (dodam, że gra wstepna jest długa i nawilżenie odpowiednie ).
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Na koniec jest juz dobrze
reklama
Podziel się: