reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

dzikusko ja też w ubiegły poniedziałek zaczęłam łykać Cerazette. Jak na razie nie widze niekorzyści:-) z zarzywania tabletek i o dziwo jestem bardzo punktualna. Jeszcze nie zdarzyło mi się zapomieć i mieć jakieś opóźnienie w ich łykaniu - co aż mnie dziwi, bo nigdy nie miałam głowy do takich rzeczy. Przyznam się, że w ciąży zapominałam czasami o witaminkach :zawstydzona/y: .

reklama
dzikusko ja mam bardzo niemile wspomnienia zwiazane z tabletkami Cilest :no: po pierwsze w ciagu zaledwie 1,5 miesiaca przytylam 15 kg :szok: i nawet gdy je odstawilam to nadal puchlam w oczach :wściekła/y: a do tego czasami przez dwa miesiace nie mialam wcale miesiaczki a czasami dwa razy w jednym miesiacu :-( no i byly tak skuteczne ze gdy wzielam ostatnia tabletke to za dwa dni zaszlam w ciaze wiec jak dla mnie to nie byly wcale skuteczne i dobre :no: oby w Twoim przypadku bylo dobrze, w koncu kazda z nas ma inny organizm i hormony dzialaja inaczej.

A mi sexu jak nie brakowało tak nie brakuje:-D :laugh2: ;-) .Więc ja jak na razie stosuje najbardziej skuteczna formę antykoncepcji!:tak: :-D

Renee widzę ze mamy podobne libido ;-)u mnie też jak na razie ochoty nie ma i nie zapowiada sie aby za szybko wróciła. A co do meża to jak na razie jest kochany, jakos to wytrzymuje ale on wie ze ja tak mam, po urodzeniu Zuzi też tak było, pierwszy sex był 5 msc po jej narodzeniu.

Oj Renee,była piosenka, nie wierz nigdy kobiecie,ale facetowi to ja też nie wierzyłabym tak do końca:tak:

reklama
Do góry