reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Madziu a może mąż boi się, że będzie Cię coś bolało. Może powinniście o tym porozmawiać.
Kurcze Edi ale to chyba nie jest tak całkiem zdrowo jak kobieta w ogóle nie ma miesiączkii przy tych zaszczykach nie ma się wogóle miesiączki;-)
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Ja byłam wczoraj na wizycie u gina. Wszysko zagoiło się i jest ok, więc już niedługo bzyk bzyk bzyk Co antykoncepcji to jeszcze się nie zdecydowałam na nic. Tzn tabletek nie chcę - odpadają, bo tyłam po nich okrutnie. Zastanawiam się nad tym zastrzykiem. Renee tez pytałam lekarza jak to jest, bo to chyba niezdrowo tak długo nie mieć miesiączki, powiedzial że nic takiego, więc hmmmmmmmmmmm chyba się na niego skuszę. Ale o szczególy nie pytałam. Edi jak to jest z tym zastrzykiem, kiedy się go zaczyna brać i jak długo itd.
edi
mamusia Wojtusia
Mysiu, wex sobie najpierw te pigulki Cerazette bo wtedy się dowiesz czy nie będziesz uczulona na ten zaszczyk.Ja wzięłam zaszczyk w ostatnim dniu pigułki.A misiączki się nie ma ponieważ endometrium się nie gromadzi i poprostu nie ma się co złuszczać.Mój lekarz twierdzi,że wiele jego pacjentek stusuje tę antyjoncepcję przez kilka lat:-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A ja chyba dostane pierwszą po porodzie @ i myślę, że może to zasługa Cerazette a może ja już tak mam (po Krzysiu dostałam pierwszą @ równo 3 miesiące po porodzie)
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Cleo każda kobietka ma inny organizm i u jednej nie ma @ a u drugiej są - ponoć to normalne .
Podziel się: